Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın ‘arka odaya geçelim’ sözü pahalıya patladı! Dizi ertelendi, Can ülkeyi terk etti!

Can Yaman’ın ‘arka odaya geçelim’ sözü pahalıya patladı! Dizi ertelendi, Can ülkeyi terk etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman’ın Dolunay ve ardından da Erkenci Kuş dizileri ile müthiş hızlı yükselişi ne yazık ki, şimdilerde sert bir inişe sebep oldu. Hürriyet gazetesindeki libido açıklaması ve dava kaybettiği Selen Soyder hakkındaki sözleri ile çok eleştirilen Can Yaman, İspanya’da Formula TV’de yaptığı akla ziyan gaf ile de karizmasını adeta çizdirdi.

Katıldığı Formula TV’de kendisine soru soran yabancı hayranı “Bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin?” şeklinde bir soru yöneltti. Yaman ise büyük bir pot kırarak “Arka odaya geçelim kanıtlayayım” şeklinde yanıt verdi.

Tercüman ise bu sözlerini tercüme etmedi. Bu video sosyal medyada adeta olay oldu.Birçok izleyici bu videoyu paylaşarak Yaman hakkında olumsuz ifadelerde bulundu.. Tüm yaşanan bu gelişmeler Can Yaman’ın Mart ayında çekimlerine başlanacak olan “Can Borcu” dizisinin ertelenmesine yol açtı. Faruk Turgut açıklama yaptı…

Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’da Can Yaman’ın skandal açıklamalarına bir yenisi daha eklenince devreye yapımcı Faruk Turgut girdi. Can Yaman’ın Şubat ayında çekimlerine başlayacak olduğu yeni dizisi Eylül’e ertelendi. Çekimleri durduran Faruk Turgut canlı yayına bağlanarak konuyla ilgili şok eden bir açıklama yaptı.

Müge Dağıstanlı, canlı yayında Gold Film’in sahibi Faruk Turgut ile telefonda konuştu ve söylediklerini de canlı yayında aktardı.

Dağıstanlı, “Can Yaman’ın dizisi normalde Ocak’ta askere gidiyordu, Şubat’ta çekilecekti ve Mart’ta da ekranlara gelecekti.Bu sektörün de duayenlerinden Faruk Turgut, bir takım aksaklıklar oldu, o yüzden ben yapımcısı olarak diziyi Eylül’e erteledim dedi. Senaryoda hoşuma gitmeyen birkaç şey oldu. Biraz Can özellikle İspanya’daki meseleden dolayı çizmeyi aştı. Talihsizdi açıklamaları. Ama bitti artık yok öyle şeyler. Taa ki Eylül’deki dizi çekimine kadar” dedi.

Faruk Turgut’un Can Yaman’ı her şeyden uzaklaşmaya ikna ettiği ve Kıbrıs’a gönderdiği de ortaya çıktı. Dönüşte de yurt dışında uzun bir tatil yapacak olan Can Yaman, yıllardır oturduğu Bebek’teki evinden de taşınacak.

Faruk Turgut, Can Yaman’ın İstanbul’da gözlerden uzak bir semtte oturmasını istiyor.

Can Yaman’ın İtalya’daki Survivor yarışmasının da sunuculuğunu kabul ettiği, böylece Türkiye’den uzaklaşacağı da ortaya çıktı.