Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın geri çevirdiği İtalyan dizisini bakın hangi ünlü Türk oyuncu kabul etti?

Can Yaman’ın geri çevirdiği İtalyan dizisini bakın hangi ünlü Türk oyuncu kabul etti?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar İtalya’da olan Can Yaman, geçici olarak yerleştiği ülkede, hayranları tarafından büyük bir coşkuyla karşılanmakta. Daha önce rol aldığı Dolunay, Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizileriyle birlikte oyuncu, İtalya’da büyük bir hayran kitlesi edindi.

Demet Özdemir ile birlikte oynadığı Erkenci Kuş, halen İtalyan televizyonunda yayında. Can Yaman’ın ülkede farklı anlaşmalara imza attığı da biliniyor.

Oyuncu, geçtiğimiz aylarda bir yapımcı firma ile anlaştı ve Sandokan isimli dizide başrolde oynamak için hazırlanıyor şu sıralar. İtalya’ya gittiği ilk günlerde ise ünlü yönetmen Ferzan Özpetek ile buluşmuştu.

Can Yaman’ın oynadığı bir makarna reklamının çekimlerini Özpetek yapmıştı. Türk asıllı ünlü yönetmen, uzun yıllardır İtalya’da yaşıyor. Can Yaman ile reklam için bir araya gelen Özpetek, daha sonra kendisine ‘Cahil Periler’ isimli yeni çekeceği dizide rol teklif etmişti.

Can Yaman’ın bir süre düşünüp daha sonra Sandokan dizisi ile birlikte aynı anda bir başka dizide rol almayı istememesi nedeniyle teklifi geri çevirdiği gündeme gelmişti.

İşte o teklif, bu kez bir başka Türk oyuncuya gitti! Şu sıralar atv’de Maraşlı dizisiyle büyük övgüler alan Burak Deniz, Can Yaman’ın kabul etmediği diziye ‘evet’ dedi!

Can Yaman'ın geri çevirdiği İtalyan dizisini bakın hangi ünlü Türk oyuncu kabul etti? 7

Gazeteci Birsen Altuntaş, Burak Deniz’in 15 Haziran’da dizi için İtalya’ya gideceğini tv100’deki haberinde belirtti. Disney için çekilen dizide Asaf isimli bir fotoğrafçıya hayat verecek oyuncu.

Maraşlı dizisinde oynadığı Celal Kün karakteri ile ekranda yeniden bir çıkış yakalayan oyuncu, bu kez dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in projesinde yer almanın heyecanını yaşıyor.

8 bölüm olarak çekilen dizinin 4. bölümünden itibaren yer alacak Burak Deniz. Hikaye’yi İstanbul’a bağlayan kişi olurken, teyzesini rolünü de Ferzan Özpetek’in her projesinde muhakkak yer verdiği bir başka isim Serra Yılmaz oynayacak. 28 Temmuz’da da dizinin son sahnelerinin İstanbul ayağını çekmek için İtalya’dan Türkiye’ye gelinecek…