Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın hayatında yeni ve fırsatlarla dolu bir dönem başlıyor!

Can Yaman’ın hayatında yeni ve fırsatlarla dolu bir dönem başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, kendisini dünyaya tanıtma ve bir anlamda kabul ettirme mücadelesini İtalya’da sürdürüyor. Şimdiye kadar çok iyi işler başaran oyuncu, İtalya’da gündem olmayı başardı.

Yaklaşık 1 yıldır bu ülkede kariyerine devam eden Can Yaman, hem reklam çalışmalarında yer aldı hem sosyal sorumluluk adımları attı hem de 2 dizi için anlaşma yaptı.

Can Yaman şimdiye kadar ön hazırlık yaptığı İtalyan dizi ve sinema sektörüne giriş olarak kabul edilecek bir adımı önümüzdeki günlerde atacak. Bu adım ile birlikte birçok fırsat da oyuncunun ayağına gelecektir. Zira İtalya’da dizilerde rol aldıktan sonra Can Yaman, dünyanın birçok ülkesinde de benzer projeler için teklifler alabilir. Bu da önemli fırsatları beraberinde getirecektir.

Sandokan isimli dizinin 2022 yılına ertelenmesinden sonra Can Yaman’ın Viola Come Il Mare isimli polisiye dizide yer alacağı ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncu, 27 Eylül itibari ile sete çıkacak ve polis karakteri ile hayranlarını bir kez daha etkilemek için çaba sarf edecek.

Can Yaman’a bu dizide İtalyan güzel Francesca Chillemi’ni eşlik edecek. Canale5 televizyonunda yayınlanacak olan dizi, aynı zamanda Can Yaman’ın İtalya kariyerinde büyük bir dönem noktası olacak.

Oyuncu bu adımı ile birlikte İtalyan dizi ve sinema endüstrisinin bir parçası olmayı başaracak ve kariyer basamaklarında önemli bir virajı geçmiş olacak.

Can Yaman’ın yeni dizisindeki imajı da ortaya çıktı ve sosyal medyada yayılan bu fotoğraf hayranlarından büyük ilgi gördü.

Can Yaman'ın hayatında yeni ve fırsatlarla dolu bir dönem başlıyor! 7