Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın İtalya’ya gitmesinden sonra Kerem Bürsin de İspanya’ya mı yerleşiyor?

Can Yaman’ın İtalya’ya gitmesinden sonra Kerem Bürsin de İspanya’ya mı yerleşiyor?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin’in son aylarda ikinci vatanı İspanya oldu. Sık sık bu ülkeye giden ve güçlü bağlantılar kuran oyuncunun burada bazı projelerde yer alacağı konuşuluyor. İspanyol basınına göre Kerem Bürsin yakında İspanya’ya yerleşecek.

Son aylarda sık sık İspanya’ya giden Kerem Bürsin bu ülkenin basını tarafından da yakın markajda. Kerem Bürsin’in attığı her adımı izleyen İspanyol basını, başarılı oyuncunun çok yakında İspanya’ya yerleşeceğini iddia etti.

Kerem Bürsin’in son zamanlarda sık sık İspanya’ya geldiğine dikkat çeken İspanyol basını, ünlü oyuncunun haziran ayında yaptığı son ziyaretinde güzel haberi verdiğine ve bir dahaki gelişinde daha uzun süre kalabileceğini söylediğine dikkat çekti.

Can Yaman’ın İtalya’ya gitmesinden sonra Kerem Bürsin de İspanya’ya mı yerleşiyor? 7

İspanyol basını Kerem Bürsin’in ülkede bazı projeleri olabileceği, kesinleşen bir şey bulunmadığını ancak her an sürpriz yapabileceği yönündeki sözlerini aktardı. Haberde ayrıca Kerem Bürsin’in Madric’i çok sevdiği ve buradan bir ev alabileceği belirtildi. Habere göre Kerem Bürsin İspanyol basınına “Madrid’e taşınma konusunda bir süredir düşünüyorum. İspanya’da yaşamak harika olurdu” dedi.

Eğer bu iddia gerçek çıkarsa İtalya’da büyük ün kazanan Can Yaman’ın kariyerini bu ülkede sürdürmesi gibi Kerem Bürsin de İspanya’ya yerleşebilir ve projelerine burada devam edebilir. İspanya’nın Kerem Bürsin’i olan ilgisi göz önünde bulundurulursa bunun çok da uzak bir ihtimal olmadığı ortada.

İspanya’da gerçekleştirmeyi planladığı bazı projeler olduğunu bir süredir dile getiren Kerem Bürsin’in bu açıklamaları İspanyol hayranlarını da beklenti içine sokmuştu. İspanyol basınında çıkan haberlerde Kerem Bürsin’in yeni projelerinin olacağını açıklaması ve bir yandan da İspanyolca öğrenmeye karar vermesinin böyle bir kararın ilk işaretleri olduğuna dikkat çekildi.