Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın oyunculuk kariyerindeki en önemli stratejisi!

Can Yaman’ın oyunculuk kariyerindeki en önemli stratejisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sandokan isimli İtalyan dizisi ile anlaşan Can Yaman, uzun geçen antrenmanlardan sonra tatil fırsatı elde etti. Sevgilisi ile önce İtalya’da ardından ise Türkiye’de tatil yapan oyuncu, magazin gündeminden de düşmüyor. Şu günlerde dinlenme fırsatı bulan oyuncu, Kasım ayında sete çıkacak.

Farklı firmalarla işbirliği de yapan ve yoğun bir çalışma programı olan ünlü oyuncu için bu durum hiç de sorun değil… Can Yaman, bir dizi oyuncusu ve sette yoğun saatler harcanıyor. Ancak bu durum Can için hiç de sıkıntılı bir durum değil. Can Yaman, 3 saat uyku uyuduktan sonra gidip 17 saat çalıştığı zamanlar olduğunu söylüyor. Oyuncu, bu durumdan hiç şikayetçi değil.

Röportajlarında yoğun çalışma temposunun kendisi için sorun olmadığını ifade eden Can Yaman, “Benim için sette huzur ve yüksek enerji çok önemli. Çünkü günde 15 -16 saat beraber olduğumuz bir ekip var. Aile gibi oluyoruz” diyerek dizi çekimlerinin farklı bir ortamı olduğunu anlattı.

Bu tür ortamlarda tatsızlıkların ve gerginliklerin de olabildiğini ifade eden Can Yaman, “Ancak herkesin huzurlu olması, yüzünün gülmesi, ekibin yüksek enerjiyle çalışması çok önemli” diyerek ekip çalışmasının öneminin altını çiziyor.

Can Yaman'ın oyunculuk kariyerindeki en önemli stratejisi! 7

Değişimin önemli olduğunu belirten Can Yaman, şu sözleriyle de dikkat çekti: “İşimiz değişmek ve buna alışmak. Farklı kimlikleri üzerimize giymek ve hissetmek. Böyle bir değişime ve imaja gönüllü oldum.”

Tüm rollerinde farklı imajlarla hayranlarının karşısına çıkmaya dikkat eden oyuncu, her zaman ilginin üzerinde olmasını da seviyor. Oyuncu, farklı imajlar ve farklı karakterler ile hayranlarının karşısına çıkmayı bir strateji olarak uyguluyor. Bundan da çok memnun olan Can, kendini tekrar etmek istemiyor.

Can Yaman, “Bütün rollerimde farklı bir imajla seyirci karşısına çıkmaya hep dikkat ettim. Bu anlamda kolaya kaçmayı ve kendimi tekrar etmeyi hep reddettim. Bugüne kadar oynadığım bütün rollerin hakkını verdiğimi, her rolün altından iyi kalktığımı düşünüyorum. Bundan sonra da güvenleri boşa çıkarmamak hedefim” diye konuştu.