Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın projeleri arttı, partnerinin kim olacağı merak konusu oldu!

Can Yaman’ın projeleri arttı, partnerinin kim olacağı merak konusu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman 2022 yılını çok hareketli geçirecek. 2021 yılının tamamında İtalya’da yer alan ve kariyerine de bu ülkede devam eden oyuncu, çeşitli reklam filmlerinin yanı sıra ilk İtalyan dizisi için de sete çıktı.

Viola come il mare isimli dizide yer alan oyuncu, Eylül ayında başlayan çekimlerde başarılı bir şekilde yer aldı. Polisiye dizinin Mart ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Can Yaman’ın partneri ise İtalyan güzel Francesca Chillemi oldu… Can Yaman ayrıca Che Dio Ci Aiuti isimli dizide de konuk oyuncu olarak yer aldı. Roma ve Palermo’da yapılan çekimlerde Can Yaman’ın çok iyi performans sergilediği setten gelen bilgiler arasındaydı.

Can Yaman'ın projeleri arttı, partnerinin kim olacağı merak konusu oldu! 7

Can Yaman ayrıca Ay Yapım tarafından hazırlıklarına başlanan yeni dizisi için de yakında Türkiye’ye gelecek. Disney Plus’un Türkiye operasyonu için seçtiği oyuncular arasında Can Yaman da bulunuyor. Bu dizi için oyuncunun partnerinin kim olacağı konusu da merakla beklenen bir başka gelişme. Can Yaman’ın Demet Özdemir ile partner olmak istediği şeklinde bazı iddialar ortaya atılmıştı. Ancak bunlar pek gerçekçi görünmüyor. Demet Özdemir de Disney Plus için bir dizi çekebilir. İki ünlü ismin yeniden bir dizide buluşması hayranlarının en çok istediği şey. Ancak bu pek mümkün görünmüyor.

Can Yaman ayrıca Sandokan isimli dizi için 2021 yılında çok çalıştı, kondisyonunu geliştirdi ve dövüş teknikleri konusunda da ciddi bir eğitimden geçti. Çekimleri Şubat ayına ertelenen dizinin akıbeti de merak konusu oldu. Can Yaman, yakında kariyerini sürdürmek için Türkiye’ye gelecek ve yeni dizisi için sete çıkacak. Planlamalar henüz oluşturulmadığı için çekimlerin ne zaman başlayacağı da netleşmedi.