Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın son kararı, bugüne kadar aldığı en akıllı karar oldu!

Can Yaman’ın son kararı, bugüne kadar aldığı en akıllı karar oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, artık bir marka… Türkiye’de dizilerle meşhur olan Can Yaman, şimdi de dünyanın birçok ülkesinde bu dizilerin yayınlanması ile geniş bir hayran kitlesi elde etti.

8 milyon 500 binden fazla instagram takipçisi bulunan Can Yaman, kariyerinde çok önemli adımları üst üste attı. İlk olarak İtalya’ya giderek çok doğru bir karar veren oyuncu, sonrasında da Sandokan isimli dizi ile anlaşarak İtalya’da daha popüler olma fırsatını elde etti.

Diletta Leotta ile aşk yaşayan ve sevgilisini Türkiye’de ailesi ile tanıştıran oyuncu, özel hayatında da evlilik yolunda ilerliyor.

Can Yaman'ın son kararı, bugüne kadar aldığı en akıllı karar oldu! 8

Can Yaman, bu kadar popüler olunca dostlarının da tavsiyelerini dinledi ve kendi markasını yaratma konusunda adım attı.

Can Yaman’ın instagram hesabından tanıttığı parfüm kendi markasını yaratma noktasında ilk ve en önemli adım olarak ortaya çıktı. Mania ismini verdiği yeni parfüm markası ile Can Yaman hayatının en akıllı kararlarından birisini de vermiş oldu.

Can Yaman'ın son kararı, bugüne kadar aldığı en akıllı karar oldu! 9

Oyuncu, instagram hesabından üst üste paylaşımlar yaparak hayranlarını da meraklandırdı.

“Mania sonunda geliyor” mesajıyla paylaşımda bulunan Can Yaman, ticari hayata da güçlü bir adım atmış olacak. Hayranları heyecanla yeni parfümü bekliyor ve Can Yaman imzası taşıdığı için de satın almaktan çekinmeyecektir.