Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın yeni projesi kafaları karıştırdı! Demet Özdemir, bu işte var mı? Sürpriz partneri kim?

Can Yaman’ın yeni projesi kafaları karıştırdı! Demet Özdemir, bu işte var mı? Sürpriz partneri kim?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay- No:309 dizisinde birlikte oynadıklarında Furkan Palalı ile çok yakıştırılan Demet Özdemir’e, Erkenci Kuş’tan sonra Can Yaman yakıştırılmaya başlandı.

Özdemir, geçtiğimiz yazdan beri birlikte başrolde oynadıkları Can Yaman ile pek çok kez sevgili olarak da yazılıp çizildi.

Bu haberleri sıklıkla yalanlayan Demet Özdemir, ekrandaki partneriyle sadece arkadaş olduklarını da dizi bittikten sonra herkese bir kez daha duyurmuş oldu!

Şimdilerde Erkenci Kuş’un bitmesinden dolayı canı sıkılan izleyici, Demet Özdemir’in yanına kimseyi yakıştıramıyor!

Sosyal medyada hala ikili hakkında pek çok yorum yapılırken, yeni bir dizide yine partner olmaları da dile getiriliyor.

Geçtiğimiz günlerde Gold Film’in Can Yaman ve Demet Özdemir ile bir anlaşma sağladığı ve bir başka projede yine birlikte yer alacakları şeklinde kimi iddialar ortalıkta dolaşmıştı.

Ancak Can Yaman şu sıralar yurt dışında hayranlarıyla buluştuğu mini bir turne yaparken, önümüzdeki günlerde ise Birol Güven’in senaryosunu yazdığı ve Gold Film’in yapımcılığını üstleneceği bir filmde rol alacağı haberleri medyada paylaşıldı.

Bu haber sonrasında Can Yaman ve Demet Özdemir hayranları, bu filmle ilgili gelecek yeni haberlere kilitlendi!

Zira Demet Özdemir’in de Gold Yapım ile bir süreliğine beraber iş yapmak konusunda bir anlaşma imzaladıkları konuşulmuştu.

Can Yaman'ın yeni projesi kafaları karıştırdı! Demet Özdemir, bu işte var mı? Sürpriz partneri kim? 8

Dolayısıyla Demet Özdemir’in, bahsi geçen Can Yaman’ın oynayacağı filmde rol alıp almayacağı haberi merakla bekleniyor!

Tüm bu gelişmeler yaşanırken bir yandan da Demet Özdemir’in yeni bir dizide rol alacağı haberleri kulislerde konuşulmaya başlanmıştı.

Evim isimli bir dizide oynayacağı ve yönetmeninin de Erkenci Kuş’un yönetmeni Çağrı Bayrak olduğu konuşuluyor.

İşte bu dizi için Demet Özdemir ile birlikte başrolde oynayacak erkek oyuncu arayışının da sürdüğü bir başka haberle öğrenildi.

İddialara göre, Evim dizisinde Özdemir’in partneri olarak İbrahim Çelikkol’a teklif götürülmüştü.

Can Yaman'ın yeni projesi kafaları karıştırdı! Demet Özdemir, bu işte var mı? Sürpriz partneri kim? 9

İzleyici, Erkenci Kuş efsanesinin ardından Can Yaman yerine İbrahim Çelikkol’u Demet Özdemir’e yakıştırır mı bilinmez ama Çelikkol hayranlarının da ünlü oyuncunun ekrana yeniden dönmesi ihtimaline sevineceği aşikar!

Bakalım son dönemin çok konuşulan ismi Demet Özdemir, nasıl bir diziyle ekrana dönecek ve çok merak edilen ekran partneri kim olacak?

Gelişmeleri biz de sizlerle paylaşıyor olacağız…