Ana sayfa Sinema Can Yaman’ın yeni projesi ortaya çıktı!

Can Yaman’ın yeni projesi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dolunay dizisinden sonra Erkenci Kuş ile ekranlarda boy gösteren Can Yaman, büyük başarılarının ardından hem yurt içi hem de yurt dışında hayranlarının sayısını katlayarak artırmıştı.

Erkenci Kuş dizisi senaryo sorunları nedeniyle reytingleri düşünce planlanandan 6 ay erken bitti. Can Yaman’ın Ocak ayında askere gideceğe döneme kadar sürmesi planlanıyordu.

Ağustos ayında dizi bittikten sonra tatil için gittiği Napoli’de büyük ilgi gören Yaman, geçtiğimiz günlerde de Yunanistan ziyaretinde bulundu.

Yaman, Ekim ayında hem Roma’da bir talk şova katılacak hem de Cannes’da düzenlenecek MIPCOM fuarındaki gecede yer alacak. Kasım ayında İspanya ziyareti yapacak olan oyuncu, Aralık başında da Güney ve Kuzey Amerika turuna çıkacak…

Ocak ayında 21 günlük bedelli askerlik görevini yapacak olan Can Yaman’ın sonrasında ne yapacağı da ortaya çıktı.

Aslında ilk işaretler Birol Güven ile birlikte görüntülenmesiyle verilmişti. Güven ve Yaman’ın neden buluştuğu da ortaya çıktı.

Erkenci Kuş’un yapımcısı Gold Film’in sahibi Faruk Turgut’un yapımcılığını üstleneceği, Birol Güven’in de senaryosunu yazmakta olduğu filmde Can Yaman başrolü oynayacak.

Bu filmden sonra ünlü oyuncunun ne yapacağı ise şu aşamada açıklanmış değil..