Ana sayfa Dizi Haberleri Cana plan kurarken, Feride gülermiş! Camdaki Kız dizisinde ilginç göndermeler!

Cana plan kurarken, Feride gülermiş! Camdaki Kız dizisinde ilginç göndermeler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi hem AB hem de ABC1 gruplarında birincilikler elde etmeye devam ediyor. Ortalamanın çok üzerinde reytingleri her üç kategoride de elde eden dizi, geçtiğimiz hafta tüm kişiler kategorisinde ise ikinci olmuştu. Dizinin hikayesindeki heyecan devam ediyor ve milyonlarca izleyici de her hafta yeni bölümü merakla bekliyor.

Camdaki Kız dizisinin bir önceki bölümünde yaşanan önemli olaylar ve gelecek hafta izleyeceğiniz 57. bölümden bazı detaylar şaşırtıyor. Gerçek bir hayat hikayesini anlatması bakımında önemli bir proje olarak görülen Camdaki Kız olayların hızı karşısında izleyiciyi şaşırtan bir yapım oldu.

Bir önceki bölümde Hayri’nin eski evine gittiği için Nalan’ı Hayri’nin evinde bulamayan Selen şüphelerini ispatlayamadı. Feride’nin Sedat’la Nalan’ı gönderdiği yemek Hayri’nin Nalan’la planlarını iptal edince Hayri bu duruma çok bozuldu. Nalan; Hayri’nin gönlünü almak için onu öpünce ikili yine yakalandı.

Cana plan kurarken, Feride gülermiş! Camdaki Kız dizisinde ilginç göndermeler! 7

Camdaki Kız’ın 17 Kasım’da yayınlanacak 57. bölümde ise Nalan ile Hayri arasında ipler kopuyor! Hayri şöyle ilginç bir söz söylüyor: “Kendine başka bir yara bandı bul.” Nalan’a tepki gösteren Hayri, kendisini bir yara bandı gibi kullandığını söyleyerek ondan uzaklaşıyor.

Nalan Hayri’yi sevse de, Sedat’ı da bırakamıyor. İkinci adam olmaktan yorulan Hayri, Nalan’a resti çekiyor.

Ayrıca Cana, Sedat’tan hamile olduğunu Nala’a itiraf ediyor! Cana’nın planları var ama Feride’nin de onu boş bırakmayacağı net. Feride diyor ki, “Cana, kurarken Feride gülermiş diye bir laf var, duydunuz mu onu?”

Nalan ve Hayri arasında yaşananlar ile Cana’nın hamile olduğunu Nalan’a söylemesi sonrasında yeni bölüm çok daha heyecanlı olacak gibi gözüküyor.