Ana sayfa Sosyal Medya Canan Ergüder, Ay Yapım’ın iddialı yeni dizisi ile ekrana dönüyor!

Canan Ergüder, Ay Yapım’ın iddialı yeni dizisi ile ekrana dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Canan Ergüder, Menajerimi Ara dizisinde başrolde oynarken kansere yakalanmış ve sonrasında tedavisi nedeniyle diziye ara vermişti. Ergüder’in geri dönmesine imkan kalmadan Menajerimi Ara dizisi ekrana veda etti.

Ergüder, meme kanserini atlattı ve sıfıra vurdurduğu saçları da yeniden çıkmaya başladı. Sağlığı gittikçe daha da düzelen oyuncu, artık setlere dönmek için gün sayıyor!

Başarılı oyuncunun hayranları, kendisinden gelen yeni habere çok sevinecek! Zira Canan Ergüder, yine iddialı bir dizinin kadrosunda yer almakta. Hazırlıkları devam eden dizinin ismi Oğlum.

Her projesi konuşulan ve dikkat çeken Ay Yapım, bu kez Oğlum dizisi ile iddiasını da oyuncularla şimdiden ortaya koymuş durumda.

Ahmet Katıksız’ın yönetmenliğini yapacağı dizide Canan Ergüder ile birlikte Songül Öden ve Nihal Yalçın da başrollerde. Her biri birbirinden yetenekli ve sevilen bu üç kadının başrolde oynayacağı yapımın büyük dikkat çekmesi bekleniyor.

Canan Ergüder, Ay Yapım'ın iddialı yeni dizisi ile ekrana dönüyor! 1

Bu arada bir dergiye son haliyle pozlar veren Canan Ergüder, bir fotoğrafını da instagram sayfasından paylaşarak ‘Acaba hangi derginin çekimindeyim?? Sürpriiiz. Pek yakında…’ notunu düştü.