Ana sayfa Dizi Haberleri Canan Ergüder ile Barış Falay yeni dizi için sete çıktı!

Canan Ergüder ile Barış Falay yeni dizi için sete çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında en son 2017 yılında Yıldızlar Şahidim ile yer alan Canan Ergüder, ayrıca 2019 yılında Behzat Ç.’nin yeniden Blu TV için çekilen bölümlerinde de izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Televizyon izleyicilerinin uzun bir aradan sonra yeniden ekranlarında göreceği oyuncu, Barış Falay ile birlikte yeni dizisinin setinden ilk paylaşımını yaptı.

Barış Falay da ekranda en son Paramparça dizisinde Harun karakteri ile yer almıştı. İki ünlü isim de 3’er yıllık aranın ardından yeniden hayranlarının karşısına Star TV’de çıkacak.Okuma provaları dün yapılan dizinin çekimlerine de bugün itibariyle başlandı.

Canan Ergüder instagram hesabından “Başladık” notuyla birlikte aşağıdaki partneri Barış Falay ile fotoğrafını yayınladı.Barış Falay mesaja “İyi ki” ifadesiyle yanıt verdi.

İki ünlü ismin hayranları yeni dizide buluşmalarından duydukları memnuniyeti yorumlara yansıtırken, 3 yılın ardından yeniden ekrana dönecek olmalarını da kutladı.

Canan Ergüder ile Barış Falay yeni dizi için sete çıktı! 7

Yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kıran ‘Call My Agent’ isimli dizinin Ay Yapım imzalı Türkiye uyarlamasının tüm hazırlıkları tamamlandı. Dizi ekibi sete çıktı.

Dünyada ‘Call My Agent’ ismiyle yayınlanmaya başladığı günden bu yana büyük ilgi gören ve rekorlar kıran ünlü oyuncular ve menajerlerinin dünyasını tüm açıklığıyla anlatan dizinin Türkiye uyarlaması Ay Yapım’ın yapımcılığında seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Star TV’de ekrana gelecek dizinin kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli oyuncular yer alırken diziye her bölüm ünlü isimler de kendi kimlikleriyle konuk olacak.

Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleme aldığı Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği merakla beklenen dizide çekimlere başlandı.