Ana sayfa Dizi Haberleri Canan Ergüder, Menajerimi Ara dizisine veda sözleriyle hüzünlendirdi! Serhat Teoman’a özel mesaj!

Canan Ergüder, Menajerimi Ara dizisine veda sözleriyle hüzünlendirdi! Serhat Teoman’a özel mesaj!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam ekrana 36. bölümü ile gelen Menajerimi Ara dizisinde hüzünlü bir veda vardı. Dizide Feris Dikmen karakterine hayat veren Canan Ergüder ve Serkan’ı oynayan Serhat Teoman, diziden ayrıldı. Aslında bu ayrılığın kesin bir ayrılık olmaması bekleniyor ama durumu süreç belirleyecek.

Canan Ergüder’in bir süre önce meme kanserine yakalandığı ve tedavi görmeye başladığı öğrenilmişti. Oyuncunun tedavisi boyunca dizide rol alması, özellikle pandemi koşulları nedeniyle zora girdi.

Bu nedenle Feris karakteri, bir süreliğine diziden bir hikaye ile ayrıldı. Amerika’ya HBO’nun bir dizisi için çalışmaya giden Feris’in 6 aylığına gittiği ifade edildi dizide.

Ay Yapım imzalı dizisi ‘Menajerimi Ara’nın setinde duygusal anlar yaşandı. Canan Ergüder ve Serhat Teoman’ın veda sahneleri de hüzünlendirdi.

Hikaye gereği birlikte Amerika’ya giden ikilinin yeniden dönüp dönmeyeceği de şimdiden merak konusu. Bu arada Canan Ergüder, dizideki son sahnesinin ardından tüm set ekibiyle birlikte çekilen fotoğraflarını instagram sayfasından paylaştı ve duygusal bir yazı kaleme aldı.

Canan Ergüder, Menajerimi Ara dizisine veda sözleriyle hüzünlendirdi! Serhat Teoman'a özel mesaj! 12

Ergüder, sağlık sebepleri yüzünden diziye ara verdiğini, bu zamansız vedanın da kendisine zor geldiğini belirterek hem yapımcı firma, hem oyuncu arkadaşları ve tüm ekibe de teşekkür etti.

Canan Ergüder, dizide partnerini oynayan Serhat Teoman’a ise ayrıca teşekkür ettiği bir başka paylaşım daha yaptı. Karşılıklı oynamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ettiği Teoman’ın partneri olmasının da bir şans olduğunu vurguladı oyuncu.

Canan Ergüder, Menajerimi Ara dizisine veda sözleriyle hüzünlendirdi! Serhat Teoman'a özel mesaj! 13

Canan Ergüder, Menajerimi Ara dizisine veda sözleriyle hüzünlendirdi! Serhat Teoman'a özel mesaj! 14

 

Canan Ergüder, Menajerimi Ara dizisine veda sözleriyle hüzünlendirdi! Serhat Teoman'a özel mesaj! 15

Canan Ergüder, Menajerimi Ara dizisine veda sözleriyle hüzünlendirdi! Serhat Teoman'a özel mesaj! 16

 

Canan Ergüder, Menajerimi Ara dizisine veda sözleriyle hüzünlendirdi! Serhat Teoman'a özel mesaj! 17