Ana sayfa Sosyal Medya Canan Ergüder’den Pelin Akil’e ekranların ünlü isimleri farklı bir projeyle sahnede!..

Canan Ergüder’den Pelin Akil’e ekranların ünlü isimleri farklı bir projeyle sahnede!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Broadway’den İstanbul’a Müzikaller Projesi güçlü bir kadroyla çok yakında yeniden seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor!

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelendiği 2006 ve 2017 yıllarında büyük ilgi gören Broadway’den İstanbul’a Müzikaller projesi “Haldun Dormen Yönetiyor- Senfonik” başlığıyla 20 Eylül akşamı bu kez Maximum Uniq Açıkhava’da yeniden seyirciyle buluşacak

Asuman Dabak, Burak Sevinç, Canan Ergüder, Emre Altuğ, Emrah Eren, Ethel Mulinas, Lilya İrem Salman, Nilsu Berfin Aktaş, Pelin Akil, Pelin Karahan, Pelin Uluksar gibi çok sevilen ünlü oyuncuların yer aldığı muhteşem kadro  “Haldun Dormen Yönetiyor-Senfonik” Başlığıyla, 20 Eylül’de Maxımum Unıq Açıkhava’da sahnede olacak.

Yönetmenliğini yine Türk Tiyatro ve Müzikal dünyasının duayeni Haldun Dormen’in yaptığı projenin onur konuğu ise, Semiramis Pekkan. Kariyerinin zirvesinde sahneleri bırakma kararı alarak müzik dünyasında adeta efsaneleşen ünlü isim Semiramis Pekkan, Haldun Dormen’in ricasını kırmayarak yıllar sonra ilk defa 20 Eylül akşamı onur konuğu olarak sahneye çıkacak.

Proje için, Notre Dame de Paris, Chicago, Cabaret, Sefiller, Grease, Moulin Rouge, Cats gibi ünlü Broadway müzikallerinin yanında Lüküs Hayat, Hisseli Harikalar Kumpanyası, Şen Sazın Bülbülleri gibi gişe rekorları kırmış Türk müzikallerinden titizlikle seçilen parçalarla seyirciye Broadway’den İstanbul’a müzikal bir yolculuk yaptıracak güçlü bir repertuvar hazırlandı.

Bestelediği müzikallerle müzik dünyasında kendine saygın bir yer edinmiş Serpil Günseli’nin müzik direktörlüğünü üstlendiği projede, repertuvardaki parçaların senfonik aranjmanları aynı zamanda senfoni orkestrasının da şefliğini yapacak olan Özhan Unakıtan’ın imzasını taşıyor.

Yönetmen yardımcılığını Cengizhan Eminoğlu’nun yaptığı projenin kostüm tasarımları ünlü modacı Cihan Naçar’ın imzasını taşıyor. Ünlü müzikal parçaların koreografileri ise Deniz Yiğiter tarafından yapıldı.