Ana sayfa Sosyal Medya Canan Ergüder’in kanserle savaşı hayatında büyük değişime neden oldu!

Canan Ergüder’in kanserle savaşı hayatında büyük değişime neden oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021 yılının Nisan ayında, Menajerimi Ara dizisinde başrolde yer aldığı sırada kanser teşhisi konan oyuncu, büyük bir sorun ile yüzleşmişti. Meme kanseri tedavisi için doktorlarının da tavsiyesi ile diziden ayrılan oyuncu, uzun ve yorucu bir süreç yaşadı.

Bu süreçte kemoterapi alan ve imaj değişikliğiyle de dikkatleri çeken Canan Ergüder, yaşadığı zorlu sürecin hayatında kendisine önemli farkındalıklar kazandırdığını düşünüyor. Artık daha sabırlı ve daha az panik yaşayan birisine dönüştüğünü anlatan oyuncu, kanserin hayatında yaptığı değişimi Milliyet Sanat’taki röportajında şu sözlerle anlattı:

“Daha sabırlıyım, daha az panik oluyorum. Panik olsam bile kendimi yatıştırma ve kabul çok çabuk geliyor. Eleştiriye daha açığım ilginç bir şekilde. Reaktif olmamaya özen gösteriyorum. Kendimi olduğum gibi kabul edebilmek adına çalışmalar yaptım. Kendi hatalarımı sorguladım. Ben ne yapıyorum da bu böyle oluyor, bunu sorguluyorum. Çünkü tek kontrol edebileceğim şey bu hayatta.”

Canan Ergüder'in kanserle savaşı hayatında büyük değişime neden oldu! 71

Yaşadığı bu süreçte kendisine daha fazla değer vermesi gerektiğini anlayan oyuncu, çocuğu ile olan ilişkinin de bu şekilde olduğunu belirtti. Canan Ergüder, anneliğin fedakarlığına dikkat çekerek, kendisine artık daha fazla baktığını da şu sözlerle anlattı:

“Kendime daha fazla değer vermem gerektiğini gördüm. Bu çocuğumla olan ilişkim için de geçerli. Çok fedakâr oluyorsun, kendinden bir sürü şeyler feda ediyorsun, biraz kendini yok saymaya başlıyorsun bir süre sonra. Kendime de bakıyorum artık. Elbette bir anneyim neticede, çocuğuma fedakârlık yapıyorum ama kendi yapmak istediğim şeyleri de yapıyorum. Mesela çalışmak.”

Kanser tedavisi sırasında saçlarını kazıtan oyuncu, tedavinin olumlu sonuçlanmasının ardından, yeniden setlere dönüş yaptı. Show TV’de yayınlanan Oğlum isimli dram dizisinde Pedagog Demet karakterini canlandıran oyuncu, kısa saçlı haliyle dikkat çekiyor.

Canan Ergüder'in kanserle savaşı hayatında büyük değişime neden oldu! 72

Canan Ergüder, tedavi sonrasında saç renginde yaşanan değişimi de anlattı. Saçlarının tedaviden sonra daha koyu ve kıvırcık çıkmaya başladığını ve çok hızlı uzadığını anlatan Canan Ergüder, şu ayrıntıları anlattı:

“Kıvırcığı çok göremiyorsunuz çünkü devamlı kesiliyor şu an saçlarım. Demet için bu saçı seçtik. Çocuksuluğunu göstermek adına hoş bir saç stili olduğuna karar verdik ve dizilerde hiç görülen bir saç stili değil kadınlarda. O yüzden son derece mutluyum, bir yeniliğe daha imza attığım için. Tipim bambaşka, rengim bambaşka, stilim bambaşka, müteşekkirim bu role.”