Ana sayfa Dizi İzle Candan abla sana aşık – Kızım 12. Bölüm

Candan abla sana aşık – Kızım 12. Bölüm

tarafından ker_def

Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Beren Gökyıldız ve Selin Şekerci’nin başrollerindeki Kızım dizisinin 12. son bölümü 7 Aralık Cuma akşamı izleyicilerle tv8 ekranında buluştu. Dizinin bu bölümünde bir hayli duygusal anlar yaşandı. Asu’nun bir günlüğüne Öykü’yü almaya geldiği anda baba kızın bir türlü birbirlerinden ayrılamamaları duyguları kabarttı. Demir’in gözlerinden yaşlar akarken onun gidişine bakması yürekleri burktu. İzleyiciler ise bu sahnelere sosyal medyadan yorumlar yaparak ağlayarak izlediklerini anlattılar. 12. bölümden önemli sahneler dizinin youtube resmi hesabında paylaşıldı.

Videodan 12. bölümde yer alan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Kızım 12. Bölüm Özeti ise şöyle:

Öykü ve Demir “artık yalan yok” diyerek birbirlerine söz verdikten sonra Öykü’nün hastalığıyla birlikte mücadele etmeye karar verirler. Bunun üzerine doktor İhsan, Öykü’nün son durumu hakkında Demir ve Öykü’ye neler söyleyecektir?

Miras konusunda gerçeği öğrenen Demir, Öykü’yü Asu ile görüştürmemekte kararlıdır. Cemal ve Asu, Demir’in bu tavrına karşılık sert bir adım atarlar ve baba kızın dengesi bir kez daha bozulur.

Cemal’in gerçek yüzünü bilmeyen Candan, Asu konusunda Cemal’den yardım ister. Yeni bir girdabın oluşmasına neden olan bu yardım çağrısı ne tür olayların başlangıç noktası olacaktır?

Oyuncular:
Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan
Sinem Ünsal
Suna Selen
Selin Şekerci