Ana sayfa Dizi Haberleri Candan diziden gidiyor mu? Kızım dizisinden gelen son tanıtımda soru yanıtını buldu!

Candan diziden gidiyor mu? Kızım dizisinden gelen son tanıtımda soru yanıtını buldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
TV8 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kızım dizisinin yeni bölümü 23 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizinin 10. bölüm 3. tanıtımında sürpriz bir gelişme ortaya çıktı.

Kızının hastalığını öğrendikten sonra bir ev tutan ve düzgün bir iş yapmak isteyen Demir’e Uğur iş buluyor. Ancak bir korsan taksici olarak çalışmaya başlıyor Demir.

Candan diziden gidiyor mu? Kızım dizisinden gelen son tanıtımda soru yanıtını buldu! 7
İlk işinde de hamile bir kadının doğum sancıları tutuyor ve hayli yoğun anlar yaşanıyor.

Bu arada Demir, Candan’ı buluyor. Öykü’nün hastalığını öğrendikten sonra onlardan uzaklaşan Candan, yurt dışına gitmeye karar vermişti.

Leyla Lydia Tuğutlu’nun diziden gidebileceği düşünülüyordu. Ancak Demir’in Candan’ın neden gitmek istediğini bildiği ve ona ihtiyacı olduğunu söylemesi yeni tanıtımda dikkat çekti. Candan’ın ne karar vereceği merakla bekleniyor ancak Candan’ın halinden Demir’in sözleri üzerine gitmeyeceği de fazlasıyla anlaşılıyor.

İşte 10. bölüm 3. tanıtım:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Öykü’nün hastalığını öğrenen Demir, bu durumla başa çıkmak için çaba sarf ediyor. Demir, kızının hastalığını öğrendikten sonra daha da güçlü olması gerektiğini düşünüyor.

Öykü’nün günlüğünde yazdıklarını okuyan Demir bir kez daha çaresizlikle yüzleşiyor! Öykü’nün hastalığının tedavisi için gerekli ilaçları almak için paraya ihtiyacı olan Demir bir kez daha yanlış bir yola giriyor ve Cemal hemen planını devreye sokuyor.

Candan’ın hayatına sızan Cemal artık Demir’in karşısına çıkmaya hazır. Candan’ın yanında Cemal’i gören Demir büyük şok yaşayacak.