Ana sayfa Dizi Haberleri Can’dan Sanem’i şok eden adım! Erkenci Kuş 15. bölümde gülmelere doyamayacaksınız!

Can’dan Sanem’i şok eden adım! Erkenci Kuş 15. bölümde gülmelere doyamayacaksınız!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
STAR TV’de Cumartesi akşamları ekrana gelen Erkenci Kuş dizisinin 15. bölümünde gülme krizlerine girebilirsiniz!

Zira, Can niyeti fena bozdu. Bütün dünyaya Sanem ile sevgili olduklarını ilan etmek istiyor ama ilk sırada Sanem7in ailesi var!

13 Ekim akşamı ekrana gelecek olan 15. bölümden 2. tanıtım da yayınlandı.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizide, Sanem engel olmaya çalışsa da Can artık sınırları aşmak istiyor ve ilişkisini kaçamak yaşamak istemiyor.

Can'dan Sanem'i şok eden adım! Erkenci Kuş 15. bölümde gülmelere doyamayacaksınız! 7

Bunun için de ilk adımı Sanem’in anne ve babasına durumu anlatmak. Ancak Sanem’i çok utandıran bir konuşma yapıyor ki anne ve babası çok şaşıracak!

Can daha sonra elinde çiçek ve çikolatayla akşam yemeğine geliyor ama yemeğin bir davetsiz misafiri daha var! Zebercet de çiçek ve çikolatasını alıp geliyor! Zebercet, Sanem’i Can’a bırakmamak için bir süre mücadele edecek anlaşılan!

İşte 15. bölüm 2. tanıtımı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Sanem’in taktığı nişan yüzüğünü Aylin’in çantasında gören Can, şoka giriyor ve Sanem’i soru yağmuruna tutuyor.

Nihat’la Mevkıbe’nin evlilik yıldönümleri. İkisi de birbirlerinden gizli, diğerine tatlı bir sürpriz peşinde koşuyor. Ceycey’e ise memleketinden bir sürpriz var… Aylin’le Deren’in savaşı, ajanstan taşıp lunaparkta son buluyor.

Sanem, Can’ın sürpriziyle kendini lunaparkta dönme dolabın tepesinde, sevdiği adamın kollarında buluyor. Ancak o gecenin sonunda Sanem’i de Can’ı da kötü bir sürpriz bekliyor… Sanem’in başına hiç tahmin etmediği bir şey gelmek üzere…