Ana sayfa Sosyal Medya Caner Cindoruk ismi Avrupa’nın bir ülkesinde gittikçe büyüyor!

Caner Cindoruk ismi Avrupa’nın bir ülkesinde gittikçe büyüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların etkili oyunculuk performansları sergileyen isimlerinden birisi de kuşkusuz Caner Cindoruk oldu… Ünlü oyuncu, iddialı yapımlarda çok önemli rolleri başarıyla canlandırdı.

Son iki dizisiyle birlikte daha çok öne çıkan Caner Cindoruk’un hayran sayısı da hızla artıyor. Oyunculuğu meslek edinen bir aileden yetişen Caner Cindoruk, genç neslin en etkili isimlerinin başında geliyor.

Kadın dizisinde canlandırdığı Sarp karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, üçüncü sezonun başında hikayeden ayrılmıştı. Sonra Zemheri dizisinde 10 bölüm yer alan oyuncu, geçtiğimiz sezon ise Sadakatsiz ile geri döndü.

Sadakatsiz dizisinde Volkan olarak yine çok etkili bir oyunculuk sergileyen Caner Cindoruk’un Türkiye’de güçlü bir hayran kitlesi var. Oyuncu özellikle Kadın dizisinin farklı ülkelerde yayınlanması ile hayran sayısını yurt dışında da katlayarak ilerliyor.

En son İspanya’da Caner Cindoruk hayranlığının bir hayli yayıldığı ortaya çıktı. Kadın dizisinin ülkede açık kanalda ve en çok izlenen saatte yayınlanması, oyuncunun kısa sürede ün kazanmasını sağladı. İspanya’da şimdi de Sadakatsiz dizisi Antena kanalında yayınlanacak.

Yine Caner Cindoruk dikkatleri çekecek ve yine hayran kitlesini bir hayli artıracak. Kadın dizisiyle birlikte İspanyol hayranların ilgisini çeken oyuncu, şimdi de Sadakatsiz ile ününe ün katacak.