Ana sayfa Dizi Haberleri Canevim 2. bölümde Ömer ve Ceylan’ın hayatını değiştirecek bir haber geliyor!

Canevim 2. bölümde Ömer ve Ceylan’ın hayatını değiştirecek bir haber geliyor!

tarafından zk zk

İlk bölümüyle atv izleyicilerinin ilgi odağı olan CANEVİM, ikinci bölümüyle 10 Haziran Pazartesi akşamı saat 20:00’de atv ekranlarına geliyor.

Usta oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla tüm aileleri ekran başında buluşturacak dizi, duygusal ve heyecanlı sahneleriyle de ilgi odağı olacak.

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme aldı.

Başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in paylaştığı CANEVİM’de Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı rol alıyor.

CANEVİM, hayatın tüm sıkıntılarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla kenetlenmiş bir ailenin çevresinde gelişen olayları anlatıyor.

“Aile yıldızlar gibidir… En çok karanlıkta parlar” sloganıyla dikkat çeken CANEVİM, özlediğimiz değerleri hatırlatıp ailelerin buluşma noktası olacak.

Canevim 2. bölüm fragmanı:

CANEVİM’in 10 Haziran Pazartesi saat 20:00’de atv ekranlarına gelecek 2. Bölüm özeti ise şöyle:

“Ömer’in varlığı, Taylan’a karşı Ceylan’ın etrafında görünmez bir koruma kalkanı oluşturmaktadır. Ancak Taylan’ın şüpheli davranışları, Ceylan’ı her adımda zorlamaya devam eder. Döndüğü gibi evlilik hazırlıklarına başlayan Ömer ise Ceylan’daki rahatsızlığın farkına varır. Taylan, Ceylan için ördüğü duvarların Ömer tarafından yıkılmasına izin vermeyecektir. Bu sırada Kars’tan gelen bir haber, mutlu bir yuva kurmak için gün sayan Ceylan ve Ömer’i bir yol ayrımına getirir.

Canevim 2. bölümde Ömer ve Ceylan'ın hayatını değiştirecek bir haber geliyor! 7

Elvan, peşindeki tehlikeden sıyrılmaya çalışırken, onu asıl zorlayan ailesine dair kabusları olur. Müjgan ve Ayşe’nin, Elvan’a karşı merakı artmış, üstelik Elvan’a dair söylentiler evin sınırlarını da aşmıştır. Elvan yüzleşmesi zor gerçeklerden kaçmak için en iyi bildiği yolu deneyecektir.”

CANEVİM’in 2. Bölümü, 10 Haziran Pazartesi saat 20:00’de atv’de.