Ana sayfa Dizi Fragmanları Canevim 4. bölüm fragmanı yayınlandı (24 Haziran Pazartesi)

Canevim 4. bölüm fragmanı yayınlandı (24 Haziran Pazartesi)

tarafından ker_def

Pazartesi akşamları izleyicilerle atv ekranında buluşmaya devam eden Canevim dizisi, 3. bölümüyle 17 Haziran Pazartesi akşamı yine beğeni topladı. Dizide Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik başrollerde yer almakta.

Canevim dizisinin 4. yeni bölümü ise 24 Haziran Pazartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. 4. bölüm fragmanı yayınlandı, videodan izleyebilirsiniz.

İzleyicilerin yorumlarına bakılır ise dizi bir hayli beğeni toplamış durumda. Ceylan ile Ömer’in aşkından ziyade, Ceylan ile Taylan’ın aşkı üzerine yoğunlaşan izleyiciler, yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Ömer’in 4. bölüm fragmanında sarıldığı kişinin kim olduğu da merak konusu…

Peki 3. bölümde neler yaşanmıştı? Detaylar şöyle:

Taylan ve Ceylan’ın birlikte geçirdikleri büyük kaza herkesin üzerinde büyük bir etki yaratır. Feryal, Ceylan’ın oğlu için düşündüğünden çok daha kıymetli ve değerli olduğunu fark eder. Ömer ise uzakta olduğu için olup bitenden haberdar değildir. İnşaatta yanında çalışan Saffet’e yardım ederken kendisini büyük bir tehlikenin içinde bulur. Haksever Ailesi aynı gecede ikinci büyük sarsıntıyı yaşarlar. Ölümün kıyısına kadar gelen Elvan’ın yaralarını sarmak için tüm aile ailesi ve Hacı Anne’nin desteği çok önemlidir. Ancak Müjgan ve Elvan arasındaki artan çatışma Müjgan’ın büyük bir gerçekle yüzleşmesine neden olur.

#Ceylan – #BiranDamlaYılmaz
#Taylan – #ÖzgürÇevik
#Ömer – #ArasAydın
#Günnur – #ZuhalGencer
#Müjgan – #EzgiŞenler
#Elvan – #BurcuTuna
#FeryalTanbay – #NihanBüyükağaç
#MelisKorkmaz – #SimgeSelçuk
#Aytül – #MünireApaydın
#HacıAnne – #BediaEnerÖztep
#Hamza – #RızaAkın
#Ayşe – #ÖmrümNurCamçakallı