Ana sayfa Dizi Fragmanları Canevim 5. bölümde Taylan’ın hikayesi Ceylan için yıkıcı oluyor!

Canevim 5. bölümde Taylan’ın hikayesi Ceylan için yıkıcı oluyor!

tarafından ker_def

Canevim dizisinin 5. yeni bölümü 1 Temmuz Pazartesi akşamı atv ekranında yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı, en çok da Taylan ile Ceyhan sahnelerinin ne kadar yer alacağı izleyici tarafından merakla bekleniyor. Taylan-Ceylan aşkının başlamasını isteyen izleyiciler Ceylan-Ömer sahnelerini inandırıcı bulmadıklarını sosyal medyada ifade etmekte.

Usta oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla tüm aileleri ekran başında buluşturan dizi, duygusal ve heyecanlı sahneleriyle de ilgi odağı oluyor. Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme aldı.

Başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in paylaştığı CANEVİM’de Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı rol alıyor.

CANEVİM’in 1 Temmuz Pazartesi saat 20:00’de atv ekranlarına gelecek 5. Bölüm özeti fragmanı ve özeti şöyle:

Canevim 5. bölüm 1. fragmanı:

“Ceylan ve Ömer’in ‘mutlu’ nişan günleri Kristina’nın kapılarını çalmasıyla berbat olmuştur. Kristina’nın; karnında taşıdığı bebek ve Ömer’in gurbetteki hayatıyla ilgili anlattıkları, Ceylan ve ailesinin aklında büyük soru işaretleri oluşturur. Herkes Ceylan’a destek olmaya çalışırken, hayatlarında ilk kez gördükleri bu kızın doğruyu söyleyip söylemediğini anlamaya çalışırlar. Ömer ise üzerine atılan bu büyük iftirayla öfkeden deliye döner.

Kendini herkesin gözünde temize çıkarmak için ya Kristina’nın gerçekleri anlatmasını sağlayacak, ya da onu kapısına kadar gönderen, bu olayın arkasındaki esas kişiyi ortaya çıkartacaktır. Taylan’ın hazırladığı hikaye Ceylan için yıkıcı olur. Taylan; kurduğu zorlu planın adımlarının doğru işlediğinden emin olmak için her boşluğu doldururken, Ceylan’la yakınlaşmak için büyük bir fırsat yakalar.”

Canevim 5. bölüm 2. fragmanı:

CANEVİM’in 5. Bölümü, 1 Temmuz Pazartesi saat 20:00’de atv’de.

YAPIMCI- Ata Türkoğlu-Koliba Film

YÖNETMEN-Adnan Güler

SENARYO- Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura

OYNAYANLAR- Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın, Özgür Çevik, Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı.

MÜZİK- Kalan Müzik

YAYIN TARİHİ- 1 Temmuz Pazartesi 20:00 atv