Ana sayfa Dizi Fragmanları Canevim 7. bölüm fragmanı izle! Ömer, Taylan’a yumruk atıyor!

Canevim 7. bölüm fragmanı izle! Ömer, Taylan’a yumruk atıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – atv ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Canevim dizisi, 8 Temmuz akşamı 6. bölümüyle hayranlarının karşısına çıktı. Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in başrollerinde yer aldığı dizi reytingleri ile sıkıntılı bir süreçten geçmekte… İzleyiciler özellikle senaryo konusunda ciddi eleştiriler yapmaktaydı.

Ceylan – Ömer ilişkisine fazla odaklanılması, Taylan karakterinin az gösterilmesi, Ceylan – Taylan aşkının bir türlü başlamaması ayrıca da Taylan karakterinin gereksiz yere çok kötü birisi gibi sunulma çabası dizinin takipçilerini kızdıran gelişmelerdi.

15 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan 7. bölümde ilk detaylar ortaya çıktı. Ceylan iyice Ömer’den koptu ve “Bizi rahat bırak” diyerek de tepkisini gösteriyor. Taylan amacına ulaşmak üzere… Ömer ise son kozlarını oynuyor. Taylan’ı yumruklayan Ömer, “Eğer benimle bu kapıdan çıkmazsan her şey biter” diyerek son hamlelerini yapacak. Videodan 7. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Canevim dizisinin 6. bölümünde neler yaşanmıştı?

Ceylan’ın ablasının yardımıyla Kristina’dan gerçeği öğrenme çabası Taylan’ın tüm planlarını tehlikeye atmıştır. Yaşananlar yüzünden çok gerilen Kristina bu oyuna daha fazla devam edemeyeceğini hisseder ve harekete geçer. Onun bu kararı Taylan’ı oldukça zor durumda bırakır.

Fikret’in izini süren Ömer ise Taylan’la karşı karşıya gelir. Taylan’dan öğrendikleri, Ömer’in, Ceylan’la ilişkisinde yeni bir gerilime neden olacaktır. Ceylan’a yakın olmak için uğraşan Taylan, mahalleye bir yatırım yapmaya karar verir. Bu durumdan hoşlanmayan Feryal ise oğlunu engellemek için elinden geleni yapacaktır.

Kardeşinin yaşadıkları yüzünden Elvan’ın ailesine dair kötü hatıraları tekrar gün yüzüne çıkarken, Sezgin gün geçtikçe Elvan’a daha fazla bağlanmaktadır.