Ana sayfa Dizi Haberleri Canevim dizisi 10 Haziran 2. bölümde neler yaşanacak?

Canevim dizisi 10 Haziran 2. bölümde neler yaşanacak?

tarafından ker_def

27 Mayıs Pazartesi günü ilk bölümü atv ekranında yayınlanan Canevim dizisi bayram haftasında yeni bölümüyle ekranda yer alamadı. Dizinin 2. yeni bölümünü 10 Haziran Pazartesi akşamı izleyebileceksiniz. İlk bölümünün beklenen reytingin altında kalmasından sonra ikinci bölüm büyük önem taşıyor.

İlk bölümüyle atv ekranlarında ilgi odağı olan Canevim’in ikinci bölüm tanıtımı yayınlandı.

Hayatın tüm sıkıntılarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla kenetlenmiş bir ailenin çevresinde gelişen olayları anlatan dizinin ikinci bölümü, 10 Haziran Pazartesi 20:30’da atv’de yayınlanacak.

“Aile yıldızlar gibidir… En çok karanlıkta parlar” sloganıyla dikkat çeken Canevim dizisi, özlediğimiz değerleri hatırlatıp ailelerin buluşma noktası oldu.

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği Canevim’de başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik paylaşıyor.

Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı’nın rol aldığı dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme aldı.