Ana sayfa Dizi Fragmanları Canevim Dizisi 10 Haziran Pazartesi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Canevim Dizisi 10 Haziran Pazartesi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında ilk bölümü 27 Mayıs tarihinde izleyicilerle buluşan Canevim dizisi, reytinglerde beklentilerin altında kalmıştı. Söz dizisinin finalinin yanı sıra Çukur ve Yasak Elma’nın sezon finallerinin olduğu akşama denk gelen Canevim dizisinin 1. bölümünü izleyemeyenler için atv, iki üç kez diziyi farklı gün ve saatlerde yayınladı.

Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in başrollerinde yer aldığı Canevim dizisi için 2. bölüm büyük önem taşıyor. Zira 10 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek olan 2. bölümün izlenme oranları dizinin gidişatı için önemli veriler sunacak. “O herif artık benim yolumda değil” sözüyle öne çıkan Canevim dizisi 2. bölümünün fragmanı yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Peki 1. bölümde neler yaşanmıştı?

Haksever ailesi, hayatın tüm zorluklarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla bağlı bir ailedir. Günnur ve Hamza, kızları; Ceylan, Müjgan ve Ayşe’nin iyiliği için canla başla çabalamakta, en karanlık anlarda bile birbirlerinin varlığına şükretmesini bilmektedirler. Bu sımsıcak ailenin kaderini değiştiren en büyük kızları Elvan’ın eve dönüşü olur.

Evin fedakar kızı Ceylan ise sözlüsü Ömer’i büyük bir aşkla sevmektedir. Ceylan güçlü ve varlıklı bir aile olan Tanbay’ların evinde çalışmaya başlar. İşteki ilk gününde Ceylan, takıntılı ve sıra dışı bir adam olan Taylan Tanbay’la pek de hoş olmayan bir karşılaşma yaşar. Taylan genç kızın damarına basınca, Ceylan kimsenin erişemediği bu adamı herkesin önünde küçük düşürür ve işi bırakır. Şimdi Taylan’ın kapatması gereken önemli bir hesap vardır.

#Ceylan – #BiranDamlaYılmaz
#Taylan – #ÖzgürÇevik
#Ömer – #ArasAydın
#Günnur – #ZuhalGencer
#Müjgan – #EzgiŞenler
#Elvan – #BurcuTuna
#FeryalTanbay – #NihanBüyükağaç
#MelisKorkmaz – #SimgeSelçuk
#Aytül – #MünireApaydın
#HacıAnne – #BediaEnerÖztep
#Hamza – #RızaAkın
#Ayşe – #ÖmrümNurCamçakallı