Ana sayfa Dizi Fragmanları Canevim dizisi 15 Temmuz Pazartesi 7. bölüm özeti ve fragmanları!

Canevim dizisi 15 Temmuz Pazartesi 7. bölüm özeti ve fragmanları!

tarafından ker_def

atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Canevim dizisi, 7. yeni bölümüyle 15 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de ekrandaki yerini alacak.

Peki dizinin yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor?

İşte özet bilgiler ve fragmanlar:

“Atölyenin açılışında Kristina’yla bir arada görülen Taylan’ın, şüphe uyandırmadan bu işin içinden sıyrılması çok zordur. Taylan’ın Ömer’in yüzüne karşı meydan okuması, Ceylan’la Ömer arasında büyük bir çatışma başlatır.

Artık Ömer’in hedefinde Taylan vardır. Diğer taraftan Taylan, Ceylan’la baş başa kalmak için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Ceylan, Taylan’ın gittikçe belirginleşen tavırları sonucunda artık onun ilgisinden neredeyse emindir.

Ancak Taylan’dan beklenmedik bir manevra gelecektir. Haksever ailesinin yaşadığı maddi sıkıntılar ise Elvan’ın hayatında yeni bir sayfanın açılmasına yol açar. Elvan’la sürekli çatışma halinde olan Müjgan’ın hiç beklemediği bir anda karşına çıkan kişi, genç kızı çok etkileyecektir.

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme aldı.

Başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in paylaştığı CANEVİM’de Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı rol alıyor.

CANEVİM, hayatın tüm sıkıntılarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla kenetlenmiş bir ailenin çevresinde gelişen olayları anlatıyor.