Ana sayfa Dizi Haberleri Canevim dizisinin başlama tarihi ve yayın günü belli oldu!

Canevim dizisinin başlama tarihi ve yayın günü belli oldu!

tarafından ker_def

atv ekranlarının yeni dizisi Canevim’in bir süredir tanıtımları yayınlanmaktaydı. Dizinin başlama tarihi ve günü merak ediliyordu.

Canevim 1. Bölümü, 27 Mayıs Pazartesi akşamı atv ekranlarına gelecek…

Peki Canevim nasıl bir dizi, kimler rol alıyor?

Aile yıldızlar gibidir… En çok karanlıkta parlar…

Koliba Film’in yeni dizisi CANEVİM’in yayın tarihi belli oldu. Dizinin1. Bölümü, 27 Mayıs Pazartesi akşamı atv ekranlarına gelecek.

Canevim’in 1. Bölüm 2. tanıtımı dün akşam yayınlandı. Dizinin, müziği ile de dikkat çeken tanıtımı, seyircinin ilgi odağı oldu ve sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı.

Dizi, hayatın tüm sıkıntılarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla kenetlenmiş bir ailenin çevresinde gelişen olayları anlatıyor.

Canevim 1. bölüm 2. fragmanı:

“Aile yıldızlar gibidir… En çok karanlıkta parlar” sloganıyla dikkat çeken Canevimdizisi, yediden yetmişe tüm izleyicileri atv ekranlarında buluşturacak.

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği Canevim’de başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik paylaşıyor.

Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı’nın rol aldığı dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme aldı.

Canevim dizisinin başlama tarihi ve yayın günü belli oldu! 7

İzleyenleri derinden etkileyecek güçlü senaryosu ve usta oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayacak Canevim, 27 Mayıs Pazartesi akşamı atv ekranlarında.