Ana sayfa Dizi Haberleri Cansel Elçin’den hayranlarına yeni dizi müjdesi!

Cansel Elçin’den hayranlarına yeni dizi müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cansel Elçin ile eşi Zeynep Tuğçe Bayat yeni bir işe imzalarını attılar. İkili tam kapanma döneminde kendi evlerinde bir dizi çekti. Dizinin yıldızı ve oyuncusu Zeynep Tuğçe Bayat. Yönetmen koltuğunda ise Cansel Elçin oturuyor. Bayat’ın resmi youtube kanalında yayınlanan mini dizi çok ses getirdi.

Gelen olumlu yorumların üzerine Cansel Elçin, ikinci sezonu da çekmeyi kararlaştırdıklarını açıkladı. Eşi Zeynep Tuğçe Bayat ile birlikte “Dünyayı Kurtaran Kadın” isimli bir youtube dizisi çeken Cansel Elçin, Nişantaşı’nda dolaşırken görüntülendi. Her şeyin iyi geçtiğini ve tam kapanma sürecinde de evde olduklarını anlatan Cansel Elçin, Dünyayı Kurtaran Kadın dizisini de bu kapanma sırasında yaptıklarını anlattı.

Youtube’dan geri dönüşlerin çok güzel olduğunu ve izleyicilerin de beğenmesinden memnun kaldıklarını anlatan oyuncu, dizinin ikinci sezonunu da çekeceklerinin müjdesini verdi.

Evin içinde geçen hikayenin ikinci sezonunda ise konuk isimler de olacak. Cansel Elçin, “İkinci sezonu çekeceğiz. Tuğçe yazıyor biliyorsunuz. Çok güzel. Gelecekle ilgili endişelerimiz, bilim kurgu biliyorsunuz. Onları yazıyoruz” diye konuştu.

Dünyayı Kurtaran Kadın isimli dizi youtube’da yayınlandı ve binlerce kişi tarafından da izlendi. Zeynep Tuğçe Bayat’ın yer aldığı 5 bölümlük mini dizinin yönetmeni Bayat’ın eşi Cansel Elçin. Dizinin ilk sezondaki 5 bölümünü aşağıdaki video üzerinden izleyebilirsiniz.