Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu bile, artık Sumru’nun Azra’ya zulmüne dayanamıyor! Elimi Bırakma dizisinde sürpriz gelişme!

Cansu bile, artık Sumru’nun Azra’ya zulmüne dayanamıyor! Elimi Bırakma dizisinde sürpriz gelişme!

tarafından zk zk

TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde, Cansu’nun Sumru’ya çıkışması dikkat çekecek.

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in oynadıkları dizinin 24. bölüm tanıtımında, Cansu ve Sumru’nun tartıştıkları ve Sumru’nun Cansu’ya tokat attığı görülüyor.

Cansu bile, artık Sumru'nun Azra'ya zulmüne dayanamıyor! Elimi Bırakma dizisinde sürpriz gelişme! 7

Bu arada Azra, Cenk’ten uzak kalmaya çalışsa da Cenk, onun sorunlarını çözmek için uğraşıyor. Mert’in kaldığı okula giden Cenk, okul müdürü ile tartışıyor.

Kadir ise Azra’ya verdiği haberle onu çok heyecanlandırıyor ama nasıl bir planı var büyük merak konusu!

İşte Elimi Bırakma 24. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Mine’nin ailesinin eve dönmesi sebebiyle Azra, Mine’nin yanından ayrılmak zorunda kalır. Azra başta bir otelde kalmayı düşünse de, Feride’nin ısrarlarını kıramayıp tekrar konağa yerleşir.

Azra’yı Mert üzerinden tehdit edenler kim?

Bunu öğrenen Sumru, onu Cenk’ten uzak tutmak için yine Mert’i kullanmaya ve Azra’yı tehdit etmeye başlar. Azra’yı Mert üzerinden tehdit eden tek kişi de Sumru değildir üstelik. Azra’nın babasının ölümüyle ilgili açtığı davayı geri çekmesini isteyen gizemli birileri de Azra’ya Mert’in fotoğraflarını göndererek, onu tehdit ederler.

Çelen grubun hisselerini kim satın alıyor?

Fatma’nın yattığı hastaneden gelen bir haber heyecan ve umut yaratırken, Cenk’in sağduyulu yönetimi sayesinde şirketteki kötü gidişat durdurulur, hisseler satılmaya başlar. Asıl önemli mesele ise hisseleri kimin aldığıdır…