Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere, Dilan Çiçek Deniz ve Pınar Deniz’den bikinili tatil pozları!

Cansu Dere, Dilan Çiçek Deniz ve Pınar Deniz’den bikinili tatil pozları!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Başarılı oyunculuklarıyla beğeni toplayan isimler, rol aldıkları yapımların sezon arası vermesiyle tatile koşuyor. Yoğun geçen sezonun ardından pek çok ünlü ismi birer birer sahilden pozlarıyla instagram’da görmeye başladı hayranları.

Cansu Dere, Dilan Çiçek Deniz ekrandaki dizileri nedeniyle zorlu bir sezon geçirdiler. Pınar Deniz ise yakın zamanda çekimleri tamamlanan Netflix filminin çekimlerini tamamladı. Üç oyuncunun son yaptıkları tatil paylaşımlarına bir göz atalım…

İlk sırada Cansu Dere var. Sezonun en dikkat çeken yapımlarından birisi olan Sadakatsiz ile ekrana döndü oyuncu. Asya karakteri ile beğeni toplayan Cansu Dere, çekimler biter bitmez tatile gitti.

Oyuncu, instagram sayfasından yaptığı bikinili pozu ile dikkatleri çekti…

Cansu Dere, Dilan Çiçek Deniz ve Pınar Deniz'den bikinili tatil pozları! 10

Dilan Çiçek Deniz ise bu sezon Show TV’de ekrana gelen Alev Alev dizisiyle ekrandaydı. Bir önceki sezonda Çukur dizisinde Sena karakterini oynayan Deniz, Alev Alev’de de Rüya olarak ekranlara geldi.

Cansu Dere, Dilan Çiçek Deniz ve Pınar Deniz'den bikinili tatil pozları! 11

Aynı zamanda model de olan Dilan Çiçek Deniz de Alev Alev dizisinin final yapmasının ardından tatile çıktı. Oyuncu, güneş-deniz-kum üçlüsüyle hayli mutlu şu sıralar!

Bikinili pozuyla da instagram’ı salladı…

Cansu Dere, Dilan Çiçek Deniz ve Pınar Deniz'den bikinili tatil pozları! 12

Pınar Deniz ise önce Kırmızı Oda dizisinde Nazlı karakteri ile ekranda yine beğeni toplayan bir oyunculuk sergiledi. Daha sonra Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı ile birlikte Aşkın Kıyameti isimli Netflix filminde oynadı.

Marmaris civarında çekilen film bitti. Pınar Deniz de tatile çıktı. Renkli bikinisi ile verdiği poz da beğeni toplamakta…

Cansu Dere, Dilan Çiçek Deniz ve Pınar Deniz'den bikinili tatil pozları! 13