Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere, Sadakatsiz dizisiyle ilgili ilk kez konuştu: Alıştığımızın dışında

Cansu Dere, Sadakatsiz dizisiyle ilgili ilk kez konuştu: Alıştığımızın dışında

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Merakla beklenen Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un Sadakatsiz dizisi, 7 Ekim Çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Kanal D’de yayınlanacak olan dizinin çekimleri bir süre önce başlamıştı ve ilk tanıtımıyla da dikkatleri çekti. Kocasının kendisini aldattığını düşünen bir kadının hikayesi anlatılacak dizide.

Şimdiden merakları arttıran dizide Caner Cindoruk ve Cansu Dere, bir çocukları olan evli bir çifti oynuyorlar. BBC’nin orjinal dizisi Doctor Foster uyarlaması olan dizinin yerli versiyonunu Sadakatsiz ismiyle izleyeceğiz. Cansu Dere’yi uzun bir aradan sonra ekrana döndüren dizi olarak da dikkatleri çekmekte.

İddialı dizinin çekimleri sürüyor. Dizide ayrıca Melis Sezen de kilit bir rolde oynuyor. Sadakatsiz’in konusu kısaca şöyle; Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan (Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye ( Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır. Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri… Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek.

Cansu Dere, Sadakatsiz dizisiyle ilgili ilk kez konuştu: Alıştığımızın dışında 7

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un yer aldığı, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk’un uyarladığı ‘’Sadakatsiz’’ dizisinde ayrıca Burak Sergen de rol almakta.

Diziyle ilgili bir mekan çıkışında magazincilerle konuşan Cansu Dere, oynadığı roldeki aldatılan kadının alışılmışın dışında tepkiler verdiğini ifade ederek “Bu BBC’nin orjinal bir ismi. Biz de Türkiye’ye uyarlıyoruz. İlgi çektiyse ne güzel, biz de ilk bölümü merakla bekliyoruz. Birazcık değişik bir şeyler yapıyoruz. Çok da başlamadan konuşmak istemiyorum. Önemli şeyleri söylememek adıyla, bakalım nasıl olacak. Aslında hayatın içinde olan bir hikaye. Kadın karakterimiz de beklediğimizin dışında davranıyor olabilir. Güçlü güçsüz bir şey diyemeyiz ama alıştığımızın bir şeyler sergileyecek diyebiliriz ” açıklamasını yaptı.

Setin çok keyifli olduğunu, tüm ekip ile çalışmaktan memnun olduğunu belirten Dere, kendisinin aldatılıp aldatılmadığı ile ilgili bir soruya da açık yürekli bir yanıt verdi ve “Elbette, tabii ki ama tepkiler aynı değildir çok farklıdır. Tepkiler aynı olmaz, dinamikler farklıdır. Oynadığım karakterle benim tepkilerim farklıdır. Orada bir çocuğumuz vardır, yani farklıdır. Şu an uzun konu bu” diye konuştu.

Röportajın tamamını tv100 kanalının aşağıdaki linkinden izleyebilirsiniz…