Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere sorulunca Tolga Sarıtaş tedirgin oldu, bakın nasıl sıyrıldı!

Cansu Dere sorulunca Tolga Sarıtaş tedirgin oldu, bakın nasıl sıyrıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ferhat ile Şirin dizisiyle 22 Kasım Cuma günü izleyicilerle buluşacak olan Tolga Sarıtaş, Söz’ün ardından yine aksiyon dolu bir projeye başlıyor.

Leyla Tanlar ve Cansu Dere ile başrolü paylaşan oyuncu, yeni dizisindeki tanıtımlardaki halleriyle hayranlarından büyük beğeni topladı.

Ferhat ile Şirin dizisini merakla bekleyen hayranları 22 Kasım Cuma gününü iple çekiyor.

Tolga Sarıtaş ise yeni dizisinin yanı sıra aşkı Zeynep Mayruk ile özel hayatında da mutlu anlar yaşıyor. Bir ara ayrıldıkları iddiası çıksa da ünlü oyuncu, Mayruk ile birlikte görüntülendi ve ayrılık iddialarını da yalanladı.

Sarıtaş, “Her şey yolunda, görünen köy kılavuz istemez” diyerek konuyu kapattı.

Cansu Dere sorulunca Tolga Sarıtaş tedirgin oldu, bakın nasıl sıyrıldı! 7

Dizi konusunda da konuşan ünlü oyuncu, “Diziye başladık, heyecanlıyız. Güzel gidiyor, fragmana tepkiler de güzel.Ekibimiz çok güzel, heyecanla yayın gününü bekliyoruz. Gece – gündüz çalışıyoruz, inşallah güzel bir şey çıkacak” diye konuştu.

Muhabirin Cansu Dere ile ilgili soru sorması üzerine ise tedirgin olan ve yanlış da bir şey söylemek istemeyen Tolga Sarıtaş, genel ifadeler kullanmayı tercih etti.

Bu sorudan “Ekibimiz çok iyi, bütün çalışma arkadaşlarımız ile aramız çok iyi. Çok keyifli çalışıyoruz. Bakalım güzel bir şey çıkacak diye umut ediyoruz” açıklaması ile sıyrılan oyuncu, yanlış anlaşılmaya meydan verecek bir söz söylememek için özenliydi.

Uçankuş TV’nin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz: