Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un Sadakatsiz dizisine sürpriz isimler katıldı!

Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un Sadakatsiz dizisine sürpriz isimler katıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/ Detay – Eylül sezonunun başlamasına kısa bir zaman kala yeni projelerle ilgili gelişmeler de hız kazandı. Sürpriz isimlerin buluşmasına tanıklık edecek olan izleyicileri heyecanlandıran projelerle ilgili haberlere bir yenisi daha eklendi. Doctor Foster isimli dünyaca ünlü diziden uyarlanan Sadakatsiz dizisine yeni isimler katıldı.

Kanal D için hazırlanan dizinin başrollerinde Caner Cindoruk ve Cansu Dere yer alıyor. Bu isimle birlikte kadroya dahil olan isimler de birer birer ortaya çıkmaya başladı.

Son döneme damga vuran Kadın, Yasak Elma, Bizim Hikaye, Anne, Kızım gibi dizilerin yanı sıra geçtiğimiz sezon başlayan Öğretmen, Baraj gibi dizilerin de yapım firması olan Med Yapım, yine yerli uyarlama olan Sadakatsiz dizisi için çalışmalarını sürdürüyor. İddialı yapımın oyuncuları da iddialı. Sürpriz bir isim de listede yer alıyor

Sadakatsiz dizisinin senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu yazıyor. Yönetmenliğini ise 3 sezon boyunca Yasak Elma dizisini yöneten ve son dönemin yine iddialı yönetmenleri arasında yer alan Neslihan Yeşilyurt üstlendi.

Diziye kısa bir süre önce Yeliz Kuvancı’nın katıldığı öğrenilmişti. Burak Sergen, Eren Vurdem ve Özder’in yanı sıra yeni katılan isimlerle kadro zenginleşiyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından yeni katılan isimler arasına Gözde Seda Altunner, Berrin Keklikler ve Nazlı Bulum’un da katıldığını aktardı.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un Sadakatsiz dizisine sürpriz isimler katıldı! 7

Model olan Berrin Keklikler, Benzemez Kimse Sana isimli yarışmadan da tanınıyor. Keklikler, ilk kez bir dizide rol alacak.