Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere’nin isyanı magazin medyasının içler acısı hali!

Cansu Dere’nin isyanı magazin medyasının içler acısı hali!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Analiz Özel – Ferhat ile Şirin dizisiyle bu sezon ekrana dönen Cansu Dere, yapımın kısa süreli olmasının ardından dinlenmeye çekilmişti. Ünlü oyuncu hakkında bir Arap internet sitesinde ortaya atılan iddia ise Türk medyasında büyük bir şekilde yer bulmuştu.

Habere göre Cansu Dere’nin, Tuba Büyüküstün hakkında vücudunun erkeğe benzediği şeklinde bir söz söylediği iddia edildi. Ancak bu durumun tamamen bir yalan olduğu ortaya çıktı. TV100’den Birsen Altuntaş, Cansu Dere’nin bu iddia ile ilgili sözlerini paylaştı. Dere, “Yurt dışında bir web sitesine, hele de bir kadın meslektaşımla ilgili (Tuba Büyüküstün) böyle bir açıklama yaptığıma inanılmasına, bu asılsız iddianın yayılmasına şaşırdım ve gerçekten çok üzüldüm” diye konuştu.

Cansu Dere'nin isyanı magazin medyasının içler acısı hali! 7

Türk basınına da bu durumun ders olması lazım. Yurt dışında olup da Cansu Dere’den böyle bir açıklamayı alabilmek ne kadar mümkün? Hele ki, Cansu Dere gibi herkes ile mesafeli bir ilişki yürütmeyi tercih eden bir isim olunca, iki kere düşünmek gerekiyor.

TelevizyonGazetesi’nin bu iddiayı haberleştirmediğini hatırlatalım. Ancak  birçok Türk internet sitesinde yer aldığı da gerçek. Çünkü amaç haber vermek değil de tık almak olunca, Türk siteleri her türlü sorgulamayı bir kenara bırakarak böyle saçma iddiaları yayabiliyor. Hem de Cansu Dere gibi son derece mesafeli duruşu olan birisinin, böyle bir şey söyleyebileceğine inanan gazetecilerin olması üzücü…