Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere’nin Sadakatsiz dizisiyle ilgili büyük sevinci ve büyük gururu

Cansu Dere’nin Sadakatsiz dizisiyle ilgili büyük sevinci ve büyük gururu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisi bilindiği üzere BBC yapımı olan Doctor Foster’in yerli uyarlaması olarak ortaya çıktı. Medyapım tarafından başarılı bir şekilde uyarlanan İngiliz dizisinin de önüne geçen Sadakatsiz, geniş bir hayran kitlesi elde etti.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin ilk sezonu büyük bir ilgi gördü. Reytinglerde de çok iyi sonuçlar elde eden dizinin ilk sezonu Haziran başında tamamlanmıştı. 31 bölüm yayınlanan ilk sezonda birinciliklere abone olan Sadakatsiz’in bu başarısı yurt dışında da dikkat çekti.

Son yıllarda Türk dizilerine büyük yatırım yapan İspanyol televizyon kanalları bu başarıyı hemen fark etti. Kadın dizisinden sonra İspanya’da Sadakatsiz rüzgarı esmeye başladı. Dizide Asya karakterine hayat veren Cansu Dere de instagram hesabından bu büyük başarıyı kutlayan ve hayranlarına duyuran bir mesaj yayınladı.

Cansu Dere'nin Sadakatsiz dizisiyle ilgili büyük sevinci ve büyük gururu 8

Cansu Dere, Sadakatsiz dizisinin artık İspanya’da yayında olduğunu yaptığı paylaşım ile takipçilerine duyurdu.

Infiel ismiyle İspanya’da yayın hayatına başlayan dizi için, “Şimdi İspanya’da” notunu düşen ünlü oyuncu, Antena 3 kanalında yayınlandığını da belirtti.

Ünlü oyuncu, dizideki ilişkiler ağının bir şemasını da paylaşımına ekledi.

Cansu Dere'nin Sadakatsiz dizisiyle ilgili büyük sevinci ve büyük gururu 9