Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere’nin yeni dizideki rol arkadaşı Haluk Bilginer’e çok hoş mesajı!

Cansu Dere’nin yeni dizideki rol arkadaşı Haluk Bilginer’e çok hoş mesajı!

tarafından ker_def

Cansu Dere’den Haluk Bilginer’e çok hoş mesaj!

Hakan Günday’ın senaryosunu yazdığı, Onur Saylak’ın yönettiği ‘Şahsiyet’ ilk üç bölümüyle Puhu Tv’de izleyicilerle buluşacak. Cansu Dere, dizide başrolü Haluk Bilginer’le paylaşıyor.

Şahsiyet dizisiyle birlikte ilk kez dijital dünyada bir işe adım atan Cansu Dere, dizideki rol arkadaşı Haluk Bilginer’e de mesaj yolladı.

Hürriyet’ten Hakan Gence’ye konuşan Dere, Ezel dizisinden sonra yeniden Haluk Bilginer ile çalışacağı hatırlatılınca, “Evet, bambaşka karakterler ve hikâyeyle. Üçüncü, dördüncü, beşinci olsun, defalarca çalışalım, ne güzel olur” diye konuştu.

Cansu Dere’nin Haluk Bilginer’e karşı gösterdiği bu tavır sempatiyle karşılandı.

Başarılı oyuncu, Şahsiyet dizisinin mesajını ise şöyle anlattı:

“Aslında Agâh’ın (Haluk Bilginer) ilk bölümde dediği gibi “Bütün yaşadıklarım, hepsi silinip gidecekler. Ben ne olacağım? Telefon numaraları bir şey değil de… Benim şahsiyetim ne olacak? O da silinip gitmeyecek mi? İnsan nasıl dayanır buna?”… Sıradan bir emeklilik hayatı yaşayan Agâh ile cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra’nın kesişen yolları. İkisinin adım adım birbirlerine yaklaşmaları sadece bir tesadüf mü yoksa büyük bir bulmacanın eksik parçası mı onu göreceğiz. Karakterim Nevra yüksek maaşlı bir işte çalışırken etrafındakileri şaşırtacak bir karar verip polis olmayı seçiyor. Cinayet büro amirliğinde çalışmaya başlıyor ama kararı arkadaşları tarafından onaylanmadığı gibi polis çalışma arkadaşları tarafından da yadırganıyor, cinayet büroda dışlanıyor. Katmanlı bir karakter. Çocukluğunun acıları onu biraz sert yapmış ama acının insana verdiği derinliği de katmış.