Ana sayfa Dizi Fragmanları Çarpışma 24. final bölümü ön izleme yayınlandı!

Çarpışma 24. final bölümü ön izleme yayınlandı!

tarafından ker_def

Çarpışma dizisi 30 Mayıs Perşembe yani bu akşam ekrana gelecek olan 24. bölümüyle birlikte hayranlarına veda edecek. Finale saatler kala ön izleme görüntüleri yayınlandı. Final bölümünde nefes kesen anlar yaşanacak. Veli’den hesap soran Kadir’in “Annem öldü, Zeynep öldü!” sözlerinin şok etkisi yarattığı ön izlemede, Veli’nin yaşadığı suçluluk duygusu dikkat çekiyor. Kadir’den, Cansız’ın Aylin’i kaçırdığını öğrenen Veli’nin neler yapacağı merakla bekleniyor.Finalde neler olacağına dair ipuçlarından bazılarını ön izlemede izleyebilirsiniz.

Yapımcılığını Ay Yapım/Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

‘Çarpışma’nın nefeslerin tutularak izleneceği, bu akşam ekrana gelecek ‘final’ bölümünün konusu şöyle Kadir, Zeynep’i hızla hastaneye getirir. Zeynep ölümün kıyısındadır.

Cansız’a nefreti katlanarak artan Kadir onu tanıyan, birlikte iş yapanların isimlerini tek tek öğrenir ve izini sürer. Veli de Cansız’ın peşindedir. Kadir ile Veli, iki ayrı koldan ve öldüre öldüre Cansız’a doğru ilerlerler.

Kadir ve Veli’nin peşinde olduğu haberi kısa sürede Cansız’a da ulaşır. Cansız, adamlarına Aylin’i kaçırmaları talimatını verir. Aylin, Cemre ile birlikteyken zorla kaçırılır. Cansız, Aylin’in hayatına karşılık Kadir’den Veli’yi öldürmesini ister. Kadir gözünü kırpmadan Veli’yi vurur.

Ancak Cansız sözünde durmaz ve Kadir’den, tıpkı Selim gibi kendisini öldürmesini ister. Kadir, Aylin’in yaşaması için tereddüt etmeden silahını başına dayar.

Tam da bu sırada bir telefon sesi duyulur Kadir ile Cansız hesaplaşmasının seyri değişir. Artık yolun sonudur ve ikisinden biri için ölüm kaçınılmazdır.

“Çarpışma” bu akşam saat 20.00’de final bölümüyle Show TV’de!