Ana sayfa Dizi Fragmanları Çarpışma 9. Yeni Bölüm Fragmanı İzle! Kerem’in annesini kim kurtaracak?

Çarpışma 9. Yeni Bölüm Fragmanı İzle! Kerem’in annesini kim kurtaracak?

tarafından ker_def

Kerem’in annesini kim kurtardı ? Ay Yapım’ın, Show TV’de ekrana gelen ve tutkuyla izlenen dizisi ‘Çarpışma’nın 9. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Veli’nin kendi deneyimlerine dayanarak, Demir’e ilk kez insan öldüren birinin nasıl bir ruh halinde olabileceğinden bahsettiği sahnede, Demir’in büyük bir stres altında olduğu görülüyor.

Demir’in yaşadığı stresin bir insanı öldürmekten değil de, Serpil’in hayatta olmasından kaynaklandığının anlaşılması uzun sürmüyor. Veli, Demir’den duydukları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşarken, Kerem’in annesini kimin kurtardığı sorusu ise merak uyandırıyor. Videodan 9. yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Çarpışma’nın 8. Bölümünde neler yaşandı?

‘Çarpışma’nın bu akşam ekrana gelen 8. bölümünde; Kadir’in annesi Asiye Karaca (Şebnem Sönmez) ilk kez görüldü. Veli’yle aralarında güçlü bir bağ olduğu anlaşılan Asiye, öldüğünü sandığı oğlu Kadir’in yerine koyduğu Veli’de, oğluyla ilgili merak ettiği kimi soruların cevabını aradı. Kadir’in son yaptığı operasyonda Zeynep, Cemre ve Kerem’le birlikte hareket ettiklerini ve bir aile gibi olduklarını öğrenen Veli, herkesi hedefine aldı.

Veli’nin artık çok daha tehlikeli olacağını bilen Kadir de, bir yandan Veli’nin diğer yandan da emniyetteki köstebeğin peşine düştü. Demir’le işbirliği yapan Veli, Yakup ile Meral’i kaçırttı. Cemre, Demir ve Belma’dan hesap sordu. Emniyetteki köstebeğin Meltem olduğu ortaya çıktı. Veli, adamlarına Cemre ve Serpil’i kaçırtıp, Zeynep’in de başına silah dayattı. Acımasız planında Meral’i de kullanan Veli, Kadir’i yıllardır hasretini çektiği annesine kavuşmakla Zeynep’in hayatını kurtarmak, Kerem’i de Cemre ya da annesi Serpil’in hayatta kalmasını sağlamak arasında çok zor bir tercih yapmakla baş başa bıraktı.

Veli, Kerem’e yeni bir oyun daha oynadı. Annesinin olduğu söylenen adrese giden Kerem, karşısında Cemre’yi gördü. Serpil’i başka bir adreste alıkoyan Veli, Demir’e Kerem’in annesini öldürme talimatını verdi. Bölüm finalinde ise Kerem, annesini bulmak için, büyük bir acı ve çaresizlik içinde kendisini sokağa attı.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın, yönetmenliğini Ahmet Katıksız- Ufuk Hakan Eren’in yaptıkları, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle 7 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Senaryo : Ali Aydın
Yapımcı : Kerem Çatay-Pelin Diştaş
Yönetmen​ : Uluç Bayraktar
İdari Yapımcı : İsmail İçen
Dizi Müzikleri: Toygar Işıklı

Oyuncu Kadrosu
Kadir: Kıvanç Tatlıtuğ
Zeynep: Elçin Sangu
Veli: Onur Saylak
Cemre: Melisa Aslı Pamuk
Kerem: Alperen Duymaz
Haydar: Erkan Can
Selim: Mustafa Uğurlu
Meral: Merve Çağıran
Belma: Rojda Demirer
Demir: Hakan Kurtaş
Galip: İsmail Demirci
Aslı: Sevtap Özaltun
Serpil: Gonca Cilasun
Ömer: Yıldırım Şimşek
Aylin: Gökçen Çiftçi
Deniz: Merve Nil Güder