Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisi 2. bölümünde en çok ne merak ediliyor? İşte yanıtı!

Çarpışma dizisi 2. bölümünde en çok ne merak ediliyor? İşte yanıtı!

tarafından ker_def

Çarpışma dizisi geçen perşembe akşamı 1. bölümü ile Show TV ekranlarında başlamıştı. Müthiş bir başlangıca imzasını atan dizinin reytingleri ise bu kadar önemli oyuncu kadrosuna, hikayeye, çekim tekniklerine ve gösterilen özene karşın olması gerektiğinden düşük gelmişti.

Çarpışma dizisinin ikinci bölümüyle ilgili en çok merak edilen konu reyting sonuçlarının geçen haftaya göre ciddi bir sıçrama yapıp yapmayacağı. Karşısında Bir Zamanlar Çukurova gibi çok güçlü bir yapımın olmasına karşın Çarpışma dizisinin 2. bölümüyle bir reyting sıçraması yapması beklentisi var. Bakalım bu beklenti gerçek olacak mı?

Yapımcılığını Ay Yapım/Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın, idari yapımcılığını İsmail İçen’in üstlendiği, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

Çarpışma’nın bu akşam ekrana gelecek 2. bölümünde Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem’in karıştıkları kazada, şuuru açık tek kişi Zeynep’tir. Durumu en ağır olan ise Cemre. Zeynep, baygın haldeki Kadir’i tanır ve şoke olur.

Zeynep, Kadir’e yardım etmek ile kızını kurtarmak arasında büyük bir ikilemde kalır. Olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye gelir. Cemre ve Kerem araçlarından çıkarılıp hastaneye götürülür.

Çarpışma dizisi 2. bölümünde en çok ne merak ediliyor? İşte yanıtı! 7

Ancak, Kadir ve Zeynep’in kullandıkları araçlarda kimse yoktur. Veli, polisin işe karışması ile yeni önlemler alır ve Zeynep’in kızı Aylin’in hayatıyla ilgili çok kritik bir kararın eşiğine gelir. Cemre, kendisini yaralayan ve aracına çarpanın aynı kişi olduğunu öğrenir ve polise bilgi verir. Belma ve Demir’i ise yasak aşklarının ortaya çıkma korkusu sarar.

Kadir ile Zeynep’in geçmişten gelen bağları ortaya çıkarken, hayat onları hiç ummadıkları yerlerde, hiç ummadıkları zamanlarda ve hiç ummadıkları şekilde yıllar sonra yeniden karşı karşıya getirecektir. ‘Çarpışma’, etkileyici sahneleri, yükselen gerilimi ve ters köşe sürprizleriyle izleyicilerini yine ekrana kilitleyecek.

“Çarpışma” merakla beklenen yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!