Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisi asıl şimdi başladı! Zeynep out, Asiye in!

Çarpışma dizisi asıl şimdi başladı! Zeynep out, Asiye in!

tarafından ker_def

13. bölümünü geride bırakan Çarpışma dizisinde çok dikkat çeken sahneler vardı…

Televizyon Gazetesi Detay – Ali Sürmeli’nin Cansız karakteriyle diziye katılması önemli bir dönemeç oldu… Cansız ile Asiye’nin hikayeleri, Kadir Adalı’nın onlarla yaşayacağı çelişki bölümler şimdi dizinin daha da çok merak edilmesini sağladı.

Kadir Adalı ve Zeynep’in hikayelerinin artık izleyicileri o kadar da çok etkilemediği bu ortamda Cansız-Asiye karakterlerinin getireceği dinamizm daha etkili olacağa benziyor.

Çarpışma’nın 13. son bölümünde Kadir yıllar sonra annesi Asiye ile buluştu. Kadir yaşadığı şoku üstünden atamadan bu defa Zeynep’le yüzleşme yaşadı. Kadir hayatında hiç görmediği annesi Asiye ile ilk defa bir araya geldi. Kadir annesine kendisini neden bıraktığının hesabını sordu.

Kadir ve Zeynep’in yıllar sonra aşklarını itiraf ettikleri ve öpüştükleri sahne ise diziye damga vurdu. Çarpışma finalinde ise Kadir, babası Cansız’la yüz yüze geldi.

AY Yapım imzalı Çarpışma dizisinin 14. bölümünde bu sefer Cansız ve Kadir’in sahneleri, aynı şekilde Asiye ile Kadir’in sahneleri izleyicilerin daha da çok meraklanmasını sağlayacak.

Dizide Cemre ile Kerem’in durumunu da merakla bekleyen izleyiciler, Zeynep karakterinin soğukluğuna ise tepki göstermeye devam ediyor.

Sosyal medya yorumlarında Kadir-Zeynep ikilisinin izleyiciye pek de geçmediği ortada.

Cemre ve Kerem karakterleri ise bu boşluğu doldurmaya başladı.

Yapımcılığını Ay Yapım/Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.