Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisi için Alperen Duymaz yeni imaj yaptı! Nerede o Çukur’un Emrah’ı!

Çarpışma dizisi için Alperen Duymaz yeni imaj yaptı! Nerede o Çukur’un Emrah’ı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Bu sezonun en iddialı dizilerinden birisi olarak görülen Ay Yapım’ın Show TV için hazırladığı Çarpışma’nın çekimleri kısa bir süre sonra başlayacak.

Eylül sonunda çekimlerinin başlaması planlanan dizide Kıvanç Tatlıtuğ ismi heyecan yaratmıştı.
Aynı zamanda Cansu Dere ile de görüşmelerin devam ettiğini, Show TV’nin Genel Müdürü Suavi Doğan, Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan’a verdiği röportajda belirtmişti.

Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yapacağı ve Ali Aydın’ın senaryosunu yazdığı dizide, geçtiğimiz sezon Çukur dizisinde Emrah Komiser’i oynayan Alperen Duymaz da rol alıyor.

Projenin başından beri ismi kesinleşen isimlerden birisi olan Duymaz, geçtiğimiz sezon hayli psikopat bir karakteri oynamış ve performansıyla da dikkatleri üzerine çekmişti.

Saçlarını uzatan ve bıyık ve sakal bırakan oyuncunun Çukur’daki imajı şaşırtmıştı.

Alperen Duymaz bu kez imajını Çarpışma dizisi için yeniledi.

Instagram sayfasından yeni halini paylaşan Duymaz’ı hayranları da çok beğeniyor.

Çarpışma dizisi için Alperen Duymaz yeni imaj yaptı! Nerede o Çukur'un Emrah'ı! 8

Çarpışma dizisinin konusu:

Dört aracın feci şekilde çarpışmasıyla başlayan ve peş peşe nefes kesen olayların yaşanacağı sürükleyici dizide Kıvanç Tatlıtuğ, “Mahir” adlı polisi, son olarak “Çukur”da seyirci karşısına çıkan Alperen Duymaz ise hapisten yeni çıkan “Kerem” adlı hırsızı oynayacak. Dört araçlık kazadaki sürücülerden, bir kız çocuğu sahibi olan Zeynep karakteri için Cansu Dere’yle görüşmelerin sürdüğü konuşuluyor

Çarpışma dizisi için Alperen Duymaz yeni imaj yaptı! Nerede o Çukur'un Emrah'ı! 9

Dizide Zeynep’in avukatı Cemre rolünü Melisa Aslı Pamuk’un oynayacağı da bir süre önce öğrenilmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ’un bu kez bir komiseri oynayacağı dizinin gününün ise Perşembe olacağı açıklanmıştı.

Meleklerin Aşkı dizisinin 11. bölümde bitmesiyle yerine Çarpışma dizisi başlayacak.

Show TV’nin Genel Müdürü Suavi Doğan, Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan’a verdiği röportajda diziyle ilgili detayları  şöyle anlatmıştı:

“Senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın üstlendiği dört arabanın birbirine çarpmasıyla başlayan ve herkesin birbirine kesişen hayatlarının anlatıldığı Çarpışma geliyor.

Ay Yapım senaryoyu geçen sene gönderdiğinde çok beğenmiştim. Kıvanç Tatlıtuğ’da okuyunca karakteri çok beğendi ve komiser rolünü kabul etti. Alperen Duymaz dizide olacak. Cansu Dere’yle görüşmelerimiz sürüyor. Bu dizide tesadüflerin ilginçliğini ve hayatta başımıza her şeyin geleceğini görüyoruz. Aksiyon işi, kadın işi, erkek işi gibi tanımlayamam bu projeyi. Çünkü insanın tüm duygularına da hitap ediyor. Bütün karakterler çok derin yazılmış. “