Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisi Kıvanç Tatlıtuğ’un Arap hayranlarında heyecan yaptırdı!

Çarpışma dizisi Kıvanç Tatlıtuğ’un Arap hayranlarında heyecan yaptırdı!

tarafından ker_def

Show TV ekranında ilk bölümüyle 22 Kasım Perşembe günü izleyicilerle buluşan Çarpışma dizisi, dikkat çeken sahneleri ve oyunculuk başarısıyla bir hayli kaliteli bir yapım olduğunu gösterdi.

Daha ilk bölümden sosyal medyadaki yorumlarda büyük takdir toplayan Çarpışma dizisinin başrol oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, hayranlarını adeta mest etti.

Oyunculuğunun zirvesinde olduğunu gösteren Tatlıtuğ, polis Kadir karakterini de başarılı şekilde canlandırdı. Tatlıtuğ’un sadece Türkiye’deki hayranları değil, yurt dışındaki hayranları da diziyi merakla bekliyordu.

Özellikle Ortadoğu bölgesinde Tatlıtuğ’un yeni dizisinin büyük heyecan yarattığı sosyal medyaya yansıyan yorumlarla görülmekte.

Çarpışma dizisi Kıvanç Tatlıtuğ'un Arap hayranlarında heyecan yaptırdı! 7

Ortadoğu’nun en büyük kanallarına yıllarca Türkiye’de temsilcilik yapan Savaş Uğurlu, Başrollerini; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak’ın yanısıra Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz’ın paylaştığı ‘Çarpışma’ için, daha Türkiye’de yayına girmeden birçok Ortadoğu ülkesindeki tv kanallarının görüşme hazırlığında olduğunu söyledi.

Tatlıtuğ’un Ortadoğu ülkelerinde hala en sevilen erkek oyuncu olduğuna da değinen Savaş Uğurlu, “Kıvanç Tatlıtuğ’un Ortadoğu ülkelerinde yaşayan birçok hayranı Çarpışma dizisinin nerede çekildiğini bizlere soruyor. Daha yayına yeni girmesine rağmen Kıvanç Tatlıtuğ’un Arap fanları Türkiye’nin yolunu yine Çarpışma dizisi sayesinde tutacaklar” dedi.