Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisinde başroller arasında elektrik yok! Elçin Sangu çok ruhsuz!

Çarpışma dizisinde başroller arasında elektrik yok! Elçin Sangu çok ruhsuz!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Show TV ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu,Onur Saylak, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk gibi oyuncuların yer aldığı ‘Çarpışma’ dizisinde esas çift Kadir ve Zeynep olsa da onların gölgesinde kalmayan hatta onları geçen bir çift daha var.

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk’un hayat verdiği Cemre ve Kerem çiftini de sevenlerin sayısı hiç az değil.

Çarpışma dizisinde başroller arasında elektrik yok! Elçin Sangu çok ruhsuz! 8

Dizinin hikayesinin ekseninde iki farklı çift olacağı zaten tanıtımlardan anlaşılmıştı ancak Cemre ve Kerem’in Kadir ve Zeynep’i geride bırakması sürpriz bir gelişme oldu.

Fiziksel uyumları gayet yerinde olsa da dizinin ilk bölümünden beri Kadir ve Zeynep’in arasında tutmayan elektriğin farkında olan izleyici bu durumu Elçin Sangu’nun donuk ve soğuk oyunculuğuna bağlıyor. Birçok izleyici Elçin Sangu’nun ruhsuz oynadığını düşünüyor.

Birbirlerine aşık iki insan imajı çizemeyen Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu bu nedenle başrol olmalarına rağmen tahtlarını Cemre ve Kerem’e kaptırdılar…

Sosyal medya analiz şirketi Somera’nın hazırladığı ‘geçen hafta sosyal medyada en çok konuşulan dizi çiftleri’ listesi de bu durumu doğrular nitelikte.

Listede, Cemre ve Kerem’in, Kadir ile Zeynep’ten daha çok konuşulduğu görülüyor.

Çarpışma dizisinde başroller arasında elektrik yok! Elçin Sangu çok ruhsuz! 9