Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisinde büyük sır ortaya çıktı ama bir sorun var!

Çarpışma dizisinde büyük sır ortaya çıktı ama bir sorun var!

tarafından ker_def

Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un başrollerde oynadığı Çarpışma dizisin 10. bölümü 14 Şubat Perşembe akşamı izleyicilerle buluştu.

Kadir’in Zeynep’e yaptığı Sevgililer Günü sürprizi büyük beğeni topladı. Zeynep’e çiçek alan Kadir, duygularını da ifade etmiş oldu.

O anları videodan izleyebilirsiniz.

Kadir’in büyük bir çabayla aradığı annesi ise Zeynep’in karşısına çıktı. Zeynep artık gerçeği biliyor. Ancak bunu sır olarak mı saklayacak. Yoksa Kadir’e annesi ile tanıştığı söyleyecek mi? Zeynep, Veli’nin tehditlerine mi boyun eğecek? İşte bu soru işaretleri akıllarda takılı kaldı.

Adem, Yakup ve adamları Veli’nin isteğiyle soygun yapıyorlar. Soygundan çıkarken Adalı Adem’i görüyor ve peşlerine takılıyor. Adem iki kere kaybettiğini, birinin adının Pınar diğerinin ise Meltem olduğunu söylüyor.

Çarpışma son bölüm finalinde ise Kadir, aralarındaki hainin Adem olduğunu anladı. Adem ise Adalı’nın kafasına silah dayadı.

Dizinin 11. bölümü öncesinde son sahnede bir silah sesi duyuluyor. İşte bu silah sesi nereden geliyor ve kim vurulacak? Bu sorunun yanıtı merakla bekleniyor.

O anları videodan izleyebilirsiniz.