Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisinde Kadir’e büyük görev! Artık bir amacı var!

Çarpışma dizisinde Kadir’e büyük görev! Artık bir amacı var!

tarafından zk zk
Show TV’nin yeni dizisi Çarpışma, bu akşam 2. bölümüyle ekrana gelecek. Dizide sürpriz gelişmeler izleyenleri bekliyor.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un oynadıkları dizinin yeni bölümünden ön izleme yayınlandı.

Kadir, karısını ve kızını terör saldırısında kaybettikten sonra intihar etmek üzereyken gelen anons üzerine bir arabanın peşine düşmüştü. Bu arabayla çarpıştıktan sonra ilginç bir tesadüf sonucu eskiden tanıdığı Zeynep, bir anda hayatına girecek.

Dizinin ön izlemesinde amirinin Kadir’in ölmek istemesine tepkisi ise sert oluyor. Kadir’in artık önemli bir görevi var!

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem’in karıştıkları kazada, şuuru açık tek kişi Zeynep’tir. Durumu en ağır olan ise Cemre. Zeynep, baygın haldeki Kadir’i tanır ve şoke olur. Zeynep, Kadir’e yardım etmek ile kızını kurtarmak arasında büyük bir ikilemde kalır. Olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye gelir.

Çarpışma dizisinde Kadir'e büyük görev! Artık bir amacı var! 7

Cemre ve Kerem araçlarından çıkarılıp hastaneye götürülür. Ancak, Kadir ve Zeynep’in kullandıkları araçlarda kimse yoktur. Veli, polisin işe karışması ile yeni önlemler alır ve Zeynep’in kızı Aylin’in hayatıyla ilgili çok kritik bir kararın eşiğine gelir.

Cemre, kendisini yaralayan ve aracına çarpanın aynı kişi olduğunu öğrenir ve polise bilgi verir. Belma ve Demir’i ise yasak aşklarının ortaya çıkma korkusu sarar. Kadir ile Zeynep’in geçmişten gelen bağları ortaya çıkarken, hayat onları hiç ummadıkları yerlerde, hiç ummadıkları zamanlarda ve hiç ummadıkları şekilde yıllar sonra yeniden karşı karşıya getirecektir.

İşte ön izleme: