Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisinde, Kerem’in geçmişindeki dehşet olay ortaya çıkacak!

Çarpışma dizisinde, Kerem’in geçmişindeki dehşet olay ortaya çıkacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Yarın akşam 3. bölümü ekrana gelecek olan Show TV’nin yeni dizisi Çarpışma’dan ön izleme yayınlandı.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un oynadıkları dizide, Kerem’in cezaevinde yattığı ilk bölümde öğrenilmişti.

Babası ile yaşadığı olay sonrasında yaşananlar, ön izlemede ekrana geldi. Yeni bölümde, Kerem’in babasını neden bıçakladığı anlaşılacak.

Çarpışma dizisinde, Kerem'in geçmişindeki dehşet olay ortaya çıkacak! 7

Alkolik olan babası, eve getirdiği arkadaşlarıyla içki içerken, annesinin de çaresizce onlara servis yaptığını gören Kerem, çileden çıkıyor.

Adamları döven Kerem, babasının annesini dövmeye kalkması üzerine ona müdahale ederken bıçaklıyor.

Kerem’in o anları, dizinin ön izlemesinde yayınlanırken devamını da yeni bölümde izleyeceğiz.

İşte Çarpışma 3. bölüm ön izleme:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem’in karıştıkları kazada, şuuru açık tek kişi Zeynep’tir. Durumu en ağır olan ise Cemre. Zeynep, baygın haldeki Kadir’i tanır ve şoke olur. Zeynep, Kadir’e yardım etmek ile kızını kurtarmak arasında büyük bir ikilemde kalır. Olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye gelir. Cemre ve Kerem araçlarından çıkarılıp hastaneye götürülür. Ancak, Kadir ve Zeynep’in kullandıkları araçlarda kimse yoktur. Veli, polisin işe karışması ile yeni önlemler alır ve Zeynep’in kızı Aylin’in hayatıyla ilgili çok kritik bir kararın eşiğine gelir. Cemre, kendisini yaralayan ve aracına çarpanın aynı kişi olduğunu öğrenir ve polise bilgi verir. Belma ve Demir’i ise yasak aşklarının ortaya çıkma korkusu sarar. Kadir ile Zeynep’in geçmişten gelen bağları ortaya çıkarken, hayat onları hiç ummadıkları yerlerde, hiç ummadıkları zamanlarda ve hiç ummadıkları şekilde yıllar sonra yeniden karşı karşıya getirecektir.