Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisinde merakla beklenen Cansız ortaya çıktı!

Çarpışma dizisinde merakla beklenen Cansız ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Ay Yapım’ın Show TV’de ekrana gelen ve beğeniyle izlenen dizisi ‘Çarpışma’da merakla beklenen Cansız’ın görüntüsü ortaya çıklı. Ünlü oyuncu Ali Sürmeli’nin hayat verdiği Cansız, Kadir’in babası… Aynı zamanda Kadir’in eşi ve kızının öldüğü bombalı saldırının da faillerinden birisi…

Diziye, Kadir’in babası ve can düşmanı ‘Cansız’ karakteriyle bu haftadan itibaren dahil olacak usta oyuncu Ali Sürmeli’nin ilk kez görüldüğü tanıtımda; Kadir’le Asiye arasında yaşanacak büyük yüzleşmeden çarpıcı anlar izleyeceksiniz.

Asiye’nin Zeynep’le Cansız hakkında konuştuğu, Veli’nin Asiye’yi Cansız’la tehdit ettiği, Kerem’in kavga ettiğinin görüldüğü heyecan dolu tanıtımda gösteriyor ki, Çarpışma dizisi 13. bölümüyle ekranda iz bırakacak.

Ali Sürmeli kimdir?

7 Nisan 1959 tarihinde Bingöl’de doğan Ali Sürmeli tiyatro ve sinema oyuncusudu 1985’de Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Devlet Konservatuvarı “Tiyatro” bölümünden mezun olan Ali Sürmeli, , Sokak Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nde görev yaptı. Sinema filmleri ve dizilerde oynadı. İlk başrolü 1995 yılında oynadığı ve yönetmenliğini Tülay Eratalay’ın yaptığı Düş, Gerçek, Bir de Sinema adlı filmdir. Deli Yürek dizisiyle televizyonda tanındı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde can verdiği Zaza Dayı karakteriyle hafızalara kazındı.