Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisinin reyting sonuçları büyük şaşkınlık yarattı!

Çarpışma dizisinin reyting sonuçları büyük şaşkınlık yarattı!

tarafından ker_def
Çarpışma dizisinin reyting sonuçları bir iyi bir kötü!

Televizyon Gazetesi Detay

Show TV ekranında izleyicilerle 22 Kasım Perşembe akşamı 1. bölümüyle buluşan Çarpışma dizisi hem çekimleri hem de oyunculuk başarısıyla büyük dikkat çekmişti. Sosyal medyada çok sayıda övgü alan dizinin reytingler merak ediliyordu. Sonuçlar ortaya çıktı ve beklentilerin çok altında bir reyting aldığı görüldü.

TOTALDE KÖTÜ

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin total grubunda birinci olduğu reyting sonuçları gösterdi ki izleyiciler alışkanlıklarından vazgeçmek niyetinde değil. Totalde Avlu 4. olurken, Bizim Hikaye 5. sırada yer aldı. Çarpışma dizisi ise Esra Erol’da programının bile gerisinde kalarak 10. sırada kendisine yer bulabildi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz’ın başrollerinde yer aldığı Çarpışma dizisinin saat 20.00’de başlarken rakiplerinin bir önceki bölümleri ekrandaydı. Yani Çarpışma’nın iyi bir avantajı vardı. Ancak bu avantaj da total grubunda etkili olmadı.

Çarpışma dizisinin reyting sonuçları büyük şaşkınlık yarattı! 7

AB’DE İYİ

AB grubunda ise farklı bir tablo var. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin birinci olduğu dün akşam, Fox Ana Haber Bülteni de ikinci sırada yer alıyor. Çarpışma dizisi ise 3. oldu ve total grubuna göre iyi bir performans sergiledi. Avlu dizisi 4., Bizim Hikaye ise 9. sırada kendisine yer bulabildi.

Çarpışma dizisinin reytinglerinin ikinci bölümde daha da yükselmesi normal karşılanacaktır.

Ancak dizinin beklentilerin altında kaldığını da söylemek lazım.

Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ’un uzun bir aradan sonra dönüş yaptığı dizi olması, Elçin Sangu faktörü de düşünüldüğündü bu reyting sonuçları Çarpışma’nın beklentilerin altında kaldığına işaret ediyor.