Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisinin yıldızı Onur Saylak oldu!

Çarpışma dizisinin yıldızı Onur Saylak oldu!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Başarılı oyuncu Onur Saylak bu sezon Ay Yapım’ın imza attığı ‘Çarpışma’ dizisinde rol alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu ile başrolleri paylaşan Onur Saylak dizide Kadir’in can düşmanı ‘Veli Cevher’ karakterini canlandırıyor.

Kötü bir karakter olan ve dizinin başından bu yana uyuşturucu ticareti yapmak başta olmak üzere Zeynep’in kızını kaçırıp ona kocasını öldürtmek, Kadir’den annesini saklamak gibi kötülükler yapan Veli tüm bunlara rağmen dizinin en çok sevilen karakteri olmayı başardı.

Tabi, bu durumdaki en büyük pay sahibi başarılı performansıyla Onur Saylak.

Özellikle; Kıvanç Tatlıtuğ ve Onur Saylak’ın karşılıklı sahnelerine izleyicilerden övgü dolu yorumlar geliyor.

Çarpışma dizisinin yıldızı Onur Saylak oldu! 7

Geçen sezon da ‘Vatanım Sensin’ dizisinde yine kötü bir karakter olan ‘Miralay Tevfik’ karakterini canlandıran Onur Saylak bu dizide de performansıyla övgü toplamış, hiçbir zaman başrollerde yer alan Bergüzar Korel ile Halinç Ergenç’in gölgesinde kalmamıştı. Zaten, Onur Saylak da tecrübesiyle başrol ya da başrol kadar kilit karakterleri oynayacak bir oyuncu. Üstüne başarılı performansı da eklenince canlandırdığı karakter yan karakter gibi görünse de aslında dizinin kahramanı onun canlandırdığı karakter oluyor.

Çarpışma’nın dün akşam yayınlanan bölümünde de; Veli kurduğu oyunla Zeynep’in hakkındaki şikayetini geri çekmesini sağladı ve Kadir’in onu emniyete götürmesine rağmen kısa sürede serbest kaldı.

Sonrasında da, Veli’nin yabancı bir müzik eşliğinde havalı bir şekilde emniyetten çıktığı sahne dün akşam yayınlanan bölümün en karizmatik sahneleri arasında yer aldı. Hatta, sahneyi komik bulanlar bile oldu.