Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışmada’da harikaydı, şimdi Çocuk dizisinde ‘ben starım’ diye bağırıyor!

Çarpışmada’da harikaydı, şimdi Çocuk dizisinde ‘ben starım’ diye bağırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Merve Çağıran’dan bahsediyoruz… 2007 yılında ekranda boy göstermeye başlayan Merve Çağıran, birçok yapımda farklı farklı karakterlerde adeta pişti. Kavak Yelleri’nde Gülçin olarak akıllara takılı kaldı.Küçük Gelin dizisinde Havin oldu… Şefkat Tepe’de Dicle olarak boy gösterdi.Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin Janseti olarak beğenildi.Aşk Laftan Anlamaz dizisindeki İpek ile akıllara yazıldı. Fi dizisinde Ceren ve Kalp Atışı’nda İpek olarak sevildi. Bozkır dizisinde Nihal olarak ve Çarpışma’da da Meral Aksu olarak beğenileri kazandı.

Şimdi ise Akça rolüyle Çocuk dizisinin başrolünde yer almakta. Birbirinden farklı karakterleri başarıyla canlandıran Merve Çağıran, Çocuk dizisinde bambaşka bir hava sergilemekte.Daha önceki rollerinde onu sevmediğini ama Çocuk’ta izleyince beğendiğini söyleyen birçok izleyici sosyal medyada bu detayı yazmakta.

Çarpışmada'da harikaydı, şimdi Çocuk dizisinde 'ben starım' diye bağırıyor! 7

Çağıran’a sosyal medyada zaman zaman eleşitiriler yükselir ama Çocuk dizisindeki Akça ile olumlu ifadeler daha da kendini belli ediyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da Merve Çağıran’ı köşesinde değerlendirdi.

Koloğlu, “Akça rolüyle “Dizinin starıyım” diyor” ifadesini kullandı. Genç yaşına çok dizi sığdırdığına değinen Koloğlu, “Bazıları gibi pazarlamayla değil oynaya oynaya geldi” diyerek de gönderme yapmakta.